Search here...
TOP
Supplementen

My Fit Supply: Een box voor fitgirls + Winactie!

Tegenwoordig zie je overal boxen verschijnen. Van boxen met vers eten, tot boxen met gezonde producten. Gemak dient de mens en we hebben niet altijd zin om zelf onze producten samen te stellen. Zo’n box komt dan erg goed uit! Enige tijd geleden reviewde ik de Jouwbox al, vandaag mag ik de box van My Fit Supply reviewen en ik mag er ook één weggeven! Hoe, wat, waar? Leeeesss!

Wat is My Fit Supply?

Bij My Fit Supply kan je jouw eigen fitbox bestellen. Je kunt kiezen om een maandelijks abonnement te nemen of je kunt ook eenmalig een box bestellen. De box wordt samengesteld met producten die jouw fitte leefstijl ondersteunen. In de box vind je dus gezonde snacks, sportaccessoires, voedingssupplementen, verzorgingsproducten, boeken en magazines, kortingsbonnen en tips en recepten. Iedere maand bevat de box weer andere producten. Een super leuke verrassing dus! Er zijn diverse boxen aan te schaffen met diverse prijzen, check het assortiment hier. Wat er in de editie van september zit, ga ik je vertellen.

VANMAX Pindakaas

Dit is echte pindakaas! Deze smaakt heerlijk! Er zitten voor 94% echte pinda’s in. Hij is gemaakt met pinda-olie en kokosolie en er zit een beetje chili in voor een pittige smaak. Eerlijk is eerlijk, veel lekkerder dan Calvé. VANMAX dus en nu ook een beetje VANMIJ.

Ape Coconut Bites

Deze kleine snacks zijn hoog in vezels, glutenvrij, suikervrij en laag in calorieën. Ze smaken naar kokosnoot en zijn niet gefrituurd, maar gebakken. Dit product is echt heel gezond! Wat ik er zelf van vind? Ik vind de smaak niet zoveel aan en zou dit niet zo gauw nemen in plaats van chips. Deze gaat me niet vergezellen tijdens een avondje Netflix helaas, maar hij is wel heel erg verantwoord.

Flinndal Vitamine D

Vitamine D heb je nodig om calcium uit voeding te halen. Dit is goed voor sterke botten en spieren en voor een goede weerstand. Door middel van zonlicht kan het lichaam ook zelf vitamine D aanmaken, maar zodra de zomer ons verlaat, is het goed om extra vitamine D te nemen.

Soof Drinks

Voordat ik dit product probeerde, dacht ik dat ik er echt van zou walgen. Limonade siroop gemaakt van zoete aardappel, appel en kaneel. Ik kon niet geloven dat dit echt lekker zou zijn. Deze siroop is 100% natuurlijk. Toch heeft deze siroop mij heel erg verrast! De fles vind ik sowieso al erg mooi. Geen plastic, maar alluminium en erg kleurrijk. Ik schonk de limonade in en nam er een slok van. Hij smaakt gewoon naar appelsap! Heel erg verfrissend en heel goed te doen. Limonade van Soof is vanaf vandaag een van mijn favorieten. Deze ga ik ook los kopen.

Get Fruity Bar

Er zaten ook twee heerlijke fruit bars in met de smaak van echt fruit. Geen toegevoegde suikers en de smaak komt alleen van het fruit en het fruitsap waarmee de repen zijn gemaakt.

MatchuSports Fitness Handschoenen

Handige handschoenen voor als je vaak gewichten heft! In maat L, niet mijn maat helaas, dus als jij hieronder een berichtje achterlaat en aangeeft dat je ze graag wilt hebben, stuur ik ze naar je op.

Modern Druids Deodorant

Ik heb liefde voor natuurlijke deodorant. Net zoals de deodorant van We Love The Planet, is deze deodorant helemaal natuurlijk. Het bevat geen giftige stoffen en is niet op dieren getest. De geur die ik heb gekregen ruikt naar kokos. Lekker subtiel ook voor onder je oksels. Je moet hem alleen wel weer met je vingers opsmeren. Ik ben ervan!

Raw Bite

Nog een heerlijke reep om van te genieten als tussendoortje. Ook weer 100% natuurlijk en met onbewerkte ingrediënten gemaakt.

Pure Bodylotion

Deze bodylotion ruikt heerlijk! Alleen niet helemaal troepvrij helaas. Er zitten nog aardig wat ingrediënten in, waar je een allergische reactie van kunt krijgen. Phenoxyyethanol bijvoorbeeld. Heel schadelijk. Deze stof staat in de top 10 van meest voorkomende allergieën en kan leiden tot vruchtbaarheidsproblemen. Er zit ook parfum in. Benzyl Benzoate is een oplosmiddel en conserveringsmiddel en irriterend. Het kan je luchtweg irriteren, maar je kunt er ook hoofdpijn van krijgen en duizelig van worden. Dit zijn slechts een paar ingrediënten onder de loep genomen hoor. Wel is deze bodylotion vrij van minerale olie, parabenen, vrij van sulfaten en pH-neutraal. Anyway: voor mij gaat deze de prullenbak in.

Lekker en Gezond magazine

En als laatst nog een heerlijk magazine waar je van alles kunt lezen over een gezonde leefstijl.

WIN een box van My Fit Supply!

Ik mag dus ook in samenwerking met My Fit Supply een box weggeven aan één van mijn lezers! Wat je daarvoor moet doen?

  1. Ga naar mijn Instagramaccount
  2. Volg daar de instructies onder de mijn Fit Supply post
  3. Duimen maar!

Wil jij zelf al zo’n box aanschaffen? Dat kan hier! Met code MOMONTOP5 krijg je 5% korting op je aankoop.

|Deze actie loopt van 19 september tot 26 september. Op 27 september maak ik de winnaar bekend op Instagram. Dit artikel bevat een samenwerking, maar de mening in dit artikel is van mij.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

1 COMMENT

  • Marian B

    Zou graag een kennis maken met zo’n box van My Fit Supply. Ben benieuwd dus ik doe graag mee.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.