Search here...
TOP
Kids

GraviTrax knikkerbaan: Knikkeren next level!

Knikkerbanen zijn hier favoriet! Je kunt er van alles mee maken en ze vervelen nooit. GraviTrax brengt het bouwen van een knikkerbaan to the next level. Pas maar op, want ik denk dat jij deze als ouder NOG leuker vindt dan de kids…

Ik heb me laten influencen

Een tijdje geleden liet ik mij een soort van influencen door ouders van school. Ze vertelden dat ze toch zo’n leuke knikkerbaan hadden gekocht. Een baan waarmee je van alles kon bouwen en dat de kinderen er uren mee konden knikkeren (dat laatste is altijd waar iedere ouder van droomt). Vervolgens zag ik het verschijnen op hun Instagram account. GraviTrax heet het. Het zag er inderdaad zo enorm leuk uit, dus ik besloot het in een voorjaarsvakantie aan te schaffen en het is inderdaad een groot succes!

De GraviTrax starterset knikkerbaan

Je koopt dus eerst de GraviTrax starterset om mee te beginnen. Deze heb je in twee varianten, de normale GraviTrax startset (€39,99) en de GraviTrax starterset XXL (rond de €100,-). Wij kozen de eerste variant, die scheelt de helft in prijs en zo kunnen de jongens ook nog eens wat vragen voor hun verjaardag. Je krijgt een speelbord waar je de baan in kunt klikken en allemaal verschillende componenten, zoals rails en verbindingsstukken. Ook krijg je een boekje erbij waarin een aantal banen staan die je na kunt bouwen en 6 knikkers. Echt een toffe manier om te knikkeren! Want je kunt er alle kanten mee op! Je kunt verdiepingen maken en met meerdere knikkers tegelijk spelen, soort wedstrijd.

Gravitrax uitbreidingset

Met deze leuke knikkerbaan zijn de kinderen echt wel even zoet! Op de doos staat dat de aanbevolen leeftijd vanaf 8 jaar is, maar vanaf 6 en kunnen ze zich hier prima mee redden. Het leuke is dat je uitbreidingen voor de Gravitrax knikkerbaan kunt blijven kopen, van een katapult, zipline, trampoline tot bruggen en tunnels. En als de kinderen op bed liggen, zitten papa en mama te bouwen, geloof me!

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.