Search here...
TOP
Kids

VTech: Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren

VTech collectie: Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren

We moeten de komende periode thuis zijn en blijven. Het is niet altijd even makkelijk, maar het leuker maken kan je wel! Daarom reviewen wij vandaag een nieuw interactief boek uit de VTech collectie: Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren.

Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren goed voor de ontwikkeling

Vtech komt dus met een enorm leuk interactief boek voor kleintjes van 1,5 tot ongeveer 4 jaar. VTech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren is een boek met echte bladzijden waar per thema dieren op staan. Denk aan dieren op de boerderij, dieren in de zee, dieren in het oerwoud etc. Wel 100 dieren staan er in! Als je op de dieren drukt, hoor je bijvoorbeeld welk geluid zij maken, hoe ze heten of krijg je hele leuke weetjes te horen. Als je kindje alle dieren op een gegeven moment wel weet en kent, kun je overschakelen naar het Engels en ze opnieuw alle dierennamen laten leren. Ook leuk voor wat oudere broertjes of zusjes.

Onze conlusie

Het is een heel erg leuk boek! Thuis is hij erg in trek en het is fijn dat je kindje hier zelf even mee aan de slag kan. VTech Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren wordt er iedere dag even bij gepakt om te lezen. Een aanrader dus! Het boek kost €24,95 en is onder andere te koop bij Bol.com.

Lees ook: Naar Buiten met Nerf Micro Shots

Dit artikel bevat een samenwerking

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.