Search here...
TOP
Food

Kindvriendelijk dineren op Texel

Elke ouder weet dat uit eten gaan met de kinderen vaak een hel is en je het misschien alleen een beetje redt als je Wi-Fi hebt. Wil je met je kinderen uit eten op Texel? En dan bedoel ik zonder drama? Dan moet je bij deze onderstaande restaurants zijn.

1. De Brasserie op Landal Sluftervallei

Deze vakantie zaten we op Landal Sluftervallei op Texel en maakten we kennis met de Brasserie. Ook als je geen accommodatie hebt geboekt, kun je eten in dit restaurant. Dit restaurant is een van de beste restaurants waar je met je kinderen kunt gaan eten. Er is een grote speeltuin voor de Brasserie met o.a. een springkussen en een kabelbaan en met mooi weer kun je dus heerlijk op het terras zitten, terwijl je zicht hebt op de speeltuin. Voor de kinderen is er lopend buffet, dus het is letterlijk gewoon direct aan tafel en daarna de speeltuin in, terwijl jij en je partner heerlijk lang kunnen tafelen met een wijntje of een biertje erbij.

2. Oranjerie ’t Vogelhuis

Oranjerie ’t Vogelhuis is ook een perfect restaurant om kindvriendelijk te dineren. Het eten is er erg lekker en ze hebben voor de kinderen een aparte menukaart met heerlijke gerechten! Ze hebben een afgesloten speelplaats met een springkussen en glijbanen. Wij hebben tegen de glazen wand aan gezeten, dus de kinderen konden ons goed zien (en wij hun) terwijl ze aan het spelen waren. Zo kun je dus weer heerlijk op het gemak dineren. Ik had alleen wel medelijden met het personeel dat echt wel moeite had met serveren met al die rennende kinderen op het terras, maar het zijn echte professionals! Het is echt heel erg leuk om na het dineren een heerlijk Italiaans ijsje te halen bij IJssalon de Koog, die iets verderop in de straat zit.

3. Het Pangkoekehuus

Het Pangkoekehuus, een pannenkoekenhuis zonder speeltuin, maar wel met een kleine speelhoek. De reden dat deze ook op mijn lijstje staat, is omdat deze gewoon hele lekkere pannenkoeken heeft! En wie is er nu niet gek op Pannenkoeken? Mocht je geen zin hebben om hier te dineren, dan kun je ook gewoon pannenkoeken afhalen. Ideaal dus!

Lees ook: Verspil geen eten meer met de Too Good To Go app

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.