Search here...
TOP
Kids

REVIEW | NERF N-Strike Elite Infinus

Word een held in je achtertuin met de nieuwe NERF-Blaster! Sneller, leuker en doelgerichter! Te gek!

Plezier voor iedereen

Inmiddels hebben wij een aardige collectie NERF blasters thuis.  De NERF N-Strike Elite Disruptor, de NERF N-Strike Elite Jolt en de NERF N-Strike Elite Infinus blaster. Niet alleen de jongens hier vinden dat leuk, maar ook papa en mama. Regelmatig organiseren we in het weekend een NERF ochtend in huis met het gezin. Na het ontbijt discussiëren we even wie welke blaster toegewezen krijgt, verzamelen en verdelen we de darts en doen we een heus wedstrijdje! Degene met de NERF N-Strike Elite Infinus wint altijd en ik leg je uit waarom. NOTE: Het is ten strengste verboden om op elkaar te richten zonder bril/bescherming!

Sneller laden met de NERF N-strike Elite Infinus

De NERF N-Strike Elite Disruptor en de NERF N-Strike Elite Jolt zijn blasters die je handmatig moet laden, maar dat hoeft niet meer met de Elite Infinus! Deze blaster is volledig geautomatiseerd en kan 30 darts in het magazijn laden. Er zit een opening in het bovenste gedeelte van de blaster die als het ware de darts er zo inzuigt. Het maakt ook niet zoveel uit met welke kant je de darts erin doet. Erg handig als je nog een twee-jarige rond hebt lopen, die graag helpt. Je zou zelfs kunnen laden en schieten tegelijk, maar ik zou niet weten hoe ik dat voor elkaar zou moeten krijgen, zo handig ben ik niet!

NERF N-Strike Elite Infinus

Onze ervaring

De NERF N-Strike Elite Infinus is echt een hele grote blaster, bijna groter dan mijn zoon, maar hij kan er goed mee overweg. Adviesleeftijd is 8+, maar hij is 5 jaar en weet hier ook zuinig en verantwoord mee om te gaan. De kwaliteit is echt enorm goed! Maar dat vind ik sowieso van de producten van NERF. Je kunt hem makkelijk bedienen en hij schiet gemakkelijk de darts af. Het enige nadeel is wel dat het laden soms niet helemaal goed gaat. Je kunt dan wel makkelijk het magazijn losmaken om de vastgelopen dart te verwijderen. Hij loopt hoogstwaarschijnlijk soms even vast doordat een dart een beetje beschadigd is. Wij hebben er in ieder geval heel veel plezier van thuis!

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

66 COMMENTS

 • Marian Zw

  Wow wat een cadeau! Ik zie het gezicht van mijn zoon al voor me als dit uit de zak van Sint komt! Echt een stoer jongenscadeau wie wil dat nu niet.

 • Monica Horst

  Mijn zoon van 6 is helemaal gek van NERF. Jij heeft er inmiddels al 2 maar als hij deze grote ziet op de reclame word hij helemaal gek. Het zou een fantastische cadeau zijn voor Sinterklaar of Kerst. Dan kan hij met zijn buurjongen (die ook helemaal gek is van NERF) op NERFpad. Zoals ze dat zelf noemen haha

  • Kimberley
   AUTHOR

   Vergeet je niet de overige stapjes te volgen?

 • Anoeska heijns

  Ik zou m graag voor mijn zoon willen winnen. Hij speelt niet veel met speelgoed maar zijn nerf pistool ( de kleine versie) blijft hij leuk vinden, dus een grotere zou hij super gaaf vinden.

  • Kimberley
   AUTHOR

   Vergeet je niet de overige stapjes te volgen?

 • Priscilla

  Wauw die is gaaf. Dat zal onze zoon echt heel stoer vinden die wil heel graag politieagentje spelen enz zo een pistool zal hier ideaal voor zijn en hij is ook nog eens heel gaaf. We gaan duimen

 • Xaviera Jamie

  Dit is nog eens een stoer speeltje voor Sem want dan kan hij met zijn nichtjes en neefjes lekker ravotten!

 • Robert Koops

  De kinderen zullen een gat in de lucht schieten, bedoel springen met deze prijs

 • Marange Krouwel

  Cool!!! Mijn stoere zoon Sam zou dit geweldig vinden. Ik doe graag mee!!

 • Marian B

  Sinds mijn zoontje een Nerf pistool gezien heeft bij een vriendje wil hij er ook een en staat het op zijn verlanglijstje. Deze mooie winactie kan ik dus niet aan mijn neus voorbij laten gaan, je weet tenslotte maar nooit…!

 • Patricia Paling

  Wow!!! Echt super stoer! 😎 Ik doe heel graag mee voor mijn 9-jarige kanjer! Hij heeft maar 2 soorten speelgoed op zijn verlanglijstje staan… En nr. 1 is heel duidelijk Nerf! Dan kan hij zijn collectie weer uitbreiden. 😊 Hij zou er zooo ontzettend blij mee zijn. 😍 Een super cadeau voor de feestdagen! 🍀

 • Monica.horst

  Bedoel je like op Facebook? Dat heb ik gedaan 😄

  • Kimberley
   AUTHOR

   Like Mom on Top op Facebook en tag op Facebook onder het bericht je vrienden/vriendinnen

   • Monica horst

    Oke doe ik nog even 😄

 • Sabine Hensens

  Mijn dochter speelt vooral veel met de jongens uit haar klas! En laten zij nou allemaal een collectie Nerf hebben waar je U tegen zegt….. Mijn dochter wil niet achter blijven en heeft in het speelgoedboek alles van Nerf omcirkeld
  Ik weet dus heeeeeeeeeel zeker dat ze erg blij zal worden met dit mooie cadeau van Sinterklaas  🍀🤞🍀🤞

 • Michael.R

  Gaaf voor mijn zoon. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik het ook wel heel leuk speelgoed vindt.😂

 • Ilse

  Ik las het en dacht meteen oh YES. Mijn 2 mannen zijn er gek mee. Hele burchten worden van dozen gebouwd en teams gemaakt. Natuurlijk doen wij (mijn man en ik) fanatiek mee ☆

 • Viv Schobben

  In december mag onze kanjer alweer 8 worden! Er is één hele grote wens en dat is een eigen Nerf. Geregeld speelt hij er bij vriendjes mee en ook afgelopen zomer waren ze een grote hit. Maar deze mama hield het eigenlijk een beetje tegen (foei mama haha). Hoe groot zal de verrassing zijn mochten we met deze Nerf aan komen zetten. Ik weet 100% zeker dat dit het cadeau van het jaar gaat worden. Waag heel graag een kansje voor onze topper!! Super december cadeau!

 • Réwana

  Kijk hoe gaaf die is, daar word toch elk kind blij van, de mijne wel hoor, ik doe mee, want ik weet zeker dat Lévi hem vet cool gaat vinden…;)

 • Liesbeth

  Ooooohhh voor mijn man en zoontje! Zou geweldig zijn! En stiekem vind ik het zelf ook gewoon heel leuk om lekker te schieten met de NERF pistolen!

 • Melissa Westermolen

  Ohh heerlijk he die nerf wedstrijden. Wij doen ze ook met regelmaat. Heerlijk ravotten en schieten. Ook bij ons sinds vorig jaar de regel bril op tijdens t schieten. Ik heb namelijk zelf ondervonden hoe pijn het doet als je een pijltje in je oog krijgt. En ik kan je vertellen.. dat doet heeel pijn! Minstens een week last gehad.
  Maar we hebben er ook veel lol van!
  De nerf Infinus is nou het cadeau wat mijn zoon graag wil voor 5 december!
  Hij heeft weinig wensen, maar omdat je deze niet zelf hoeft te laden zijn nr 1 op t verlanglijstje!

 • Marije kremer

  Omdat wij hier in huis allemaal dol zijn op nerf. We hebben zelfs al eens een hele nerfoorlog in de woonkamer gehouden (inclusief papa en mama). Nu onze jongste bijna 6 is, is hij ook toe aan een grote nerfblaster ipv een mini die 1 pijltje per keer kan laden. Dan kan hij ook echt mee doen met de rest.

 • Lotte

  Als ik win kunnen we een battle houden met onze gezinnen in de Zilk! 🔫

 • B Strijker

  Wauw wat zal onze zoon hier blij van worden. Super gave nerf

 • Jacqueline Van de Manakker

  Dat zou onze stoere vent echt helemaal geweldig vinden.

 • elisabeth maria martina

  wat een geweldig gebaar, verras mijn kleinzoon maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar, zijn schoen staat al klaar, drop hem maar

 • Marlon Kok-Toet

  wauw! ons ventje van acht gaat uit zijn dak als hij deze ziet!
  al jaren nerfs hier in huis, de kleinere versies, en tegenwoordig wordt er fortnite mee nagespeeld buiten hihi… dus zou super zijn deze te winnen!

 • Anke Boonen

  Gaaf! Dat zou een tof cadeau zijn voor onze 2 jongens! We doen graag mee met de winactie!

 • Anke Boonen

  Wow dat zou gaaf zijn voor onze 2 jongens van 5 en 8 jaar. En papa en mama😉👌. Wij doen graag de met de winactie!

 • Wendy goverde

  Waauw wat een gave nerf! Daar is onze waterrat zeker blij mee. Na een moeizame start met zwemles en fysio zwemt hij nu toch mooi voor c. Deze hulp sint wil dat graag belonen met dit geweldige cadeau.

 • Marjo

  Wauw wauw wauw dit vind onze zoon helemaal te gek. Dus doe heel heel graag mee om hem te verassen

 • Stephanie spekle

  De nerf staat al even op het lijstje voor de pieten,
  Omdat Dio (7) het leuk vind om met nerf te schieten.
  Vooral met papa schieten is leuk,
  Want dan ligt dio altijd in een deuk.
  Nu maar hopen dat wij een kansje mogen maken,
  Zodat dio zijn doel kan raken.
  Sinterklaas kapoentje,
  Dio wilt wel een nerf in zijn schoentje!

 • Monique Vos

  Hoe cool is deze NERF 🤘🏼 Mijn zoon wil deze heel graag toevoegen aan zijn verzameling. Hij is er al voor aan het sparen…..We gaan binnenkort verhuizen en met de nieuwe buur jongens en meiden spelen ze nu samen al met NERF uiteraard met brillen 😎

 • Cobi

  Ow hier wordt mijn mannetje echt super blij van!!

 • Kim

  Wauw onze zoon wil al een tijdje een nerf. Maar er zijn zoveel verschillende. Deze ziet er gaaf uit. Hij verdient t. Hij doet zo zijn best op school. Daarnaast is hij een schat. Helpt mij mee omdat ik een gebroken enkel heb.

 • sylvia

  dat is een hele gave nerf volgens onze zoon, hij heeft laatst samen met zijn papa een echte “nerf muur” op zijn kamer gemaakt waar hij zijn nerfs ophangt na gebruik, bovenaan de muur moest een plek vrij blijven voor de NERF N-Strike Elite Infinus want die ga ik voor mijn verjaardag vragen, dus hoe leuk zou het zijn als ik hem hiermee kan verrassen!

 • Lisette van Ravestijn

  Whaaaaaaaaaaaa Mom on Top, wat een super gave actie!! Zou zo super leuk zijn om dit voor mn jongens te mogen winnen!! Ze gaan uit hun dak als ze Nerf van beste lieve sint mogen ontvangen ♥️ ze spelen ontzettend graag buiten en nerf is een vast onderdeel haha eenjaar of 2 a 3 geleden hebben ze er beide 1 gehad , nou die is helaas overleden door t vele gebruik.. Ze hebben ze nog maar ze doen eigenlijk niks meer hihi dus deze mama hoopt van harte dat ik ze mag verrassen !! ♥️♥️♥️

 • W. Glas

  Wat een top actie!!! Mijn 6 jarige militair in de dop zou hier super blij mee zijn. Past nog prima in zijn eigen wapenkast.

 • Kim

  doe met plezier mee voor stiefzoontje die heel gek is op Nerf en zijn collectie graag nog wat zou uitbreiden

 • Claudia Diependaal

  Hoi hoi,
  Het hele verhaal staat op Facebook. Mijn zoon van 15 oom van een jongen en 2 meiden. Ze willen ook altijd met zijn Nerf spelen. Dan zouden ze, mocht ik winnen, heerlijk samen lol maken!

  Groetjes Claudia!

 • Linda Raaijmakers

  Omdat lucas 5 december jarig is zou dit geweldig zijn voor hem 😀

 • Tamara

  Voor Stijn zou dit het meest fantastische Sinterklaascadeau zijn! En eerlijk gezegd vindt zijn papa dit waarschijnlijk ook helemaal te gek!

 • Taco Zoetemelk

  Eindelijk kan ik tegen mijn zoontjes op met hun nerf guns! Yay!

 • Mathias Verbanck

  Ik moet dit winnen voor mijn neefje zodat onze nerf battles wat meer gelijk opgaan!

 • Marco Laviana

  mijn zoon Ilias is gek op Nerf en speelt het zo vaak als hij kan met mij of zijn vriendjes. hem plezieren met een extra geweer zou dus top zijn

 • Kelly braem

  Omdat mijn dochter even stoer is als een jongen en dit ook al een tijdje zou willen krijgen….

 • Jessica

  Alle stappen doorlopen en ff serieus mijn zoon van 5 zou tegen het plafond springen als sinterklaas deze komt brengen dus deze win ik heeeeeeel graag 😍

 • Mirjam Hellingman

  Wat ontzettend leuk, hier zouden mijn kinderen super blij van worden! Kunnen ze ontzettend leuk mee spelen.

 • Jeroen

  Voor mijn “kleine” stoere vent die heel heel HEEL graag een nerf wil maar van mama eigenlijk geen mocht. Nu is ze overstag dus deze kans moeten we grijpen (deze papa vindt dit ook gaaf 😉 ). Fingers crossed

 • Dagmar

  Oehhhhhhh wil heel graag de nerf winnen voor onze Sil

 • Anouk de Quartel

  Hier nog een jongens mama die dit heeeeeeel tof vind! Samen met de buren hebben wij vaak Nerf en water gevechten en mijn kanjers willen dit mooie wapen graaaaaaaaag inzetten tegen onze volwassen buurjongen van 2 meter!!!

 • Martina Hoogerhuis

  Onze beide jongens zouden dit fantastisch vinden
  Ze gaan vaak op pad met z’n tweeën om ermee te spelen alleen hebben ze een kleine nerf en de jongste heeft een ander merk maar die schiet lang niet zo mooi, nu moet mama de darts elke keer vullen en dan kunnen ze het alleen doen!

 • Martina Hoogerhuis

  Wij hebben 2 zoons die dit fantastisch zouden vinden. En mama ook haha
  Nu ben ik degene die elke keer we darts moet laden en dat zou verleden tijd worden, geweldig!
  Ze gaan nu vaak met z’n tweeën op pad maar de 1 heeft een nerf klein model en de ander een merkloos apparaat die toch vaak hapert

 • Jacqueline Van de Manakker

  Ik denk dat het huis hier dan te klein is, als dit uit de verpakking komt

 • Anita

  Omdat ze altijd met vriendjes en buirkindjes een wedstrijdje doen wie het verst kan schieten. Ik denk dat ze met deze Blaster de wedstrijd wel zullen winnen!!!

 • Ilona Roeling

  Waarom ik deze NERF zou willen winnen?
  Nou wij wonen naast dé grote speeltuin van ons dorp en zijn hierdoor altijd een ‘inloophuis’ van alle vriendjes en vriendinnetjes van onze jongens. Regelmatig worden (vanuit) hier ook NERF wedstrijdjes georganiseerd en komt iedereen met zijn geweren van thuis aan en mocht iemand niet voorzien zijn hebben wij altijd wel wat liggen, zodat iedereen mee kan doen! En hoe leuk zou het zijn als we hier dan 1 hebben liggen voor de hele buurt! Ik zal er voor zorgen dat iedereen wel eens de beurt krijgt om met de NERF N-Strike Elite Infinus mee te kunnen spelen (en dan vast ook te winnen)!!! 😉

 • Sonja Hubregtse

  Ik riep al toen ze baby waren…een pistool komt er niet in,
  hoe tegenstrijdig nu ook…ik hoop dat ik ‘m win.
  Want het “hoort” toch een beetje bij het ‘jongens zijn’
  die vinden ruige dingen nou eenmaal fijn.
  Deze Nerf ziet er ook veel mooier uit dan ik had verwacht,
  zo kunnen onze boys dus goed op jacht.
  Ik zie mezelf al door de tuin rennen,
  omdat de jongens mij aldoor gaan jennen 😉
  Het kan geen kwaad… een beetje actie,
  vandaar nu toch van mij een erg positieve reactie !
  De boys zouden er enorm van genieten,
  dus vandaar dat ik deze actie niet laat schieten….

 • harry brants

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes kunnen ze zich eens lekker uitleven samen met hun vriendjes

 • anita kempenaers

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes kunnen ze zich eens goed uitleven met hun vriendjes

 • Heidie van der Steeg

  Mijn 8 jarige zoon wordt er zoooo blij van, van Nerf.
  Wat ik er goed aan vind, is dat hij samen met een vriendje niet thuis blijft hangen voor de tv of een tablet maar dan buiten erop uit gaat en in beweging is. Hij heeft zo’n set van 2 beschermhesje, beschermbrillen en 2 kleine Nerf pistooltjes gekregen.
  Hij wil natuurlijk dolgraag een grote blaster want die kleintjes zijn leuk maar niet bepaald indrukwekkend.
  En dat is die NERF N-Strike Elite Infinus natuurlijk wel.
  Hij zal een gat in de lucht springen, als hij deze met de feestdagen mocht krijgen!

 • Christel

  Je zou van mijn zoontjes de gelukkigste maken. Hij staat in de winkel altijd bij deze nerf.

 • Danielle

  Ik doe mee voor mijn zoontje Cas. Hij vraagt al heel lang om een nerf. Speelt er bij vriendje mee. Maakt thuis van kosteloos materiaal of Lego geregeld dingetjes die er op lijken. Piew piew! Maar de echte, tja daar gaat het om ❤️

 • kevin gizzie

  Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat gaaf. Onze kleine man (7 jaar) is echt een enorme Nerf fan. Samen met zijn neefjes bouwt hij dan een fort, nerf pistool en genoeg pijlen mee en zo zijn ze een hele middag zoet. Ik zou hem zo enorm blij maken met deze Elite Infinus. Heeft ie een mooie voorsprong op de rest:)

 • Femke

  WoW wat een ding! Mijn zoontje van 8 zou dit zo gaaf vinden! Afgelopen zondag de Metakids Obstacle Run gelopen voor het goede doel en daarmee €800,- ingezameld voor Metakids! Dit zou een gaaf cadeau voor hem zijn!

 • Goele H

  Binnenkort verhuizen we naar een huis met een tuin waardoor er ruimte is om met NERF speelgoed te spelen. Het staat al erg lang op mijn zoontje zijn lijstje, maar ik vind het echt niets om binnen mee te spelen. Maar nu verandert de situatie en doe ik dus erg graag mee met deze actie om hem hopelijk te kunnen verrassen hiermee.

 • Manon

  Wat leuk al die winacties!! Wat zouden we hier een blij kindje hebben als we dit mogen winnen! Wij doen dus heel graag mee!😊
  Groetjes Manon, mama van Rens

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.