Search here...
TOP
Fashion

Voor altijd een Nike familie

In mijn puberteit begon de liefde voor Nike. Het begon allemaal met de Nike Air Max Classic. We gingen samen de hardcorefeesten op en af en we hebben heel wat tot in de vroege uurtjes gehakt samen. Het was het toonbeeld van de gabber. Het liefst droeg ik er ook Lonsdale bij. 

Mijn maatjes tot het eind

Toen het moment kwam dat ik geen zin meer had om te feesten, deed ik ze niet in de ban natuurlijk. Ze waren al die tijd mijn beste maatjes en zaten inmiddels als gegoten om mijn voeten. Ik zal mijn eerste paar nooit vergeten, want zelfs tijdens mijn zwangerschap waren ze er voor me. Mijn voeten waren toen zo opgezwollen door het vocht wat ik vasthield, dat ik geen enkel ander schoeisel meer aan kon. Na al die jaren begonnen ze wel heel erg te slijten en de neuzen lieten langzaam los. Helaas hielden ze het niet mijn hele zwangerschap vol en had ik ineens sandalen over. Dat was voor mij een zwarte dag. De zwangerschapshormonen gierden door mijn lijf, dus ik heb hier best een beetje om moeten huilen.

De echte classics verkopen ze eigenlijk niet meer, maar je hebt wel hele leuke andere varianten, bijvoorbeeld de Nike Air Max 97, 95 en 270Het ontwerp van deze schoen is iets spannender dan je gewend bent van Nike en in veel diverse kleuren verkrijgbaar. Een goede opvolger van de Classic.

De liefde gaat door

Toen ik mijn kinderen kreeg, konden zij natuurlijk ook niet achterblijven. Voor mijn oudste kocht ik zwarte Nikes met een stoffen bovenkant. Totaal niet praktisch natuurlijk, want het waren veterschoenen. Niet doen als je kinderen nog niet zelf kunnen strikken, het houdt je enorm op als je haast hebt en dat heb je eigenlijk altijd met kinderen. Ben er trouwens weer in getrapt onlangs en heb er weer spijt van (maar ze zijn wel erg gaaf!) De zwarte Nikes waren een succes en zijn zo goed gebleven dat ik ze door kon schuiven naar kind twee.

Nike Son of Force

Je kent vast de Nike Airforce? Deze zijn in eerste instantie gemaakt als basketbalschoen, maar al gauw werd deze schoen ook buiten de zaal erg populair. De mini-versie hiervan heet dus ‘Son of Force’. Super leuk en super mooi en gaaf en een beetje onpraktisch voor kinderen (door die veters), maar ze zien er wel op en top uit met deze schoenen aan. Mijn zoon noemt ze zijn ‘hardloopschoenen’, want hij kan er heel hard mee rennen.

Nike als sportmaatje

Natuurlijk sport ik ook op Nikes. Ik heb voor de bootcamp en HIIT-lessen de Nike Downshifter. Een hardloopschoen eigenlijk, maar hardlopen doe ik toch liever op mijn aangepaste Asics. De Downshifter is gewoon een heerlijke schoen om op te trainen en fashionable. Je kunt hem ook gewoon dragen onder je spijkerbroek.

Lees ook: Ik ben zo’n moeder die….

Mom on Top
TAGS:

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

1 COMMENT

  • Liset van Ravestijn

    Gaaf ja !! Mijn sportschoenen zijn ook van Nike en de kids lopen ook het liefst op Nike, voor de oudste is t alleen een duur grapje, hij zit nu in een grotere maat 35+ dus ook een duurdere prijsklasse hahaha en ja aangezien hij ook nog steeds snel groeit, red ik het niet met 1 paar in het jaar .. de jongste daarintegen zit gelukkig nog lager. Tja het kost wel iets maar goed, dan heb je ook wat vind ik zelf .. mooie kwaliteit en toffe uitvoeringen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.