Search here...
TOP
Kids Lifestyle

Thule Sleek: De nieuwe stijlvolle en comfortabele kinderwagen van Thule

Tijdens de openingsdag van de Negen Maanden Beurs heeft Thule, het ideale merk voor actieve gezinnen en buitenmensen, een onthulling. En niet zo maar eentje! Zij lanceerden een volledige nieuwe kinderwagen: de Thule Sleek.

Eke van EkeBrouwer.nl woonde de lancering bij namens Mom on Top. De lancering werd gepresenteerd door Liza Sips. Zij is onder andere bekend is van Goede Tijden, Slechte Tijden en is moeder van een zoon van bijna twee. Vergezeld door heerlijke drankjes, alcoholvrije voor mij als zwangere, een heleboel chocola en prachtige cupcakes (die paar calorieën zie je door mijn babybelly toch even niet), vertelde Liza alle details van de Thule Sleek.

Jouw meest waardevolle bezit

Thule, een degelijk Zweeds merk, heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Voor een kinderwagen is dat natuurlijk belangrijk, omdat het jouw meest waardevolle bezit vervoert. Daarnaast proberen zij oog te houden voor design en flexibiliteit. Het oog wil immers ook wat en het is natuurlijk ook prettig als je jouw kinderwagen makkelijk op verschillende ondergronden kunt manoeuvreren.

De Thule Sleek is vanaf de geboorte te gebruiken en op ieder moment simpel en snel aan te passen aan de leeftijd van je kind. Het is geschikt voor een reiswieg, autostoeltje of kinderwagenzitje. Het is zelfs mogelijk om het kinderwagenzitje te bevestigen boven de kinderwagenbak. Zo kan je twee kinderen tegelijk vervoeren. Ideaal als je zo moedig (en gezegend) bent geweest om je kindjes snel achter elkaar te krijgen. Ook kun je het kinderwagenzitje zowel naar je toe als van je af plaatsen.

Thule Sleek

Vanaf juli is de Thule Sleek verkrijgbaar in vijf kleuren: Grey Melange, Midnight Black, Shadow Grey, Navy Blue, en Energy Red. De Thule Sleek heeft een adviesverkoopprijs van € 1040,- en zal in de meeste Babyzaken verkrijgbaar zijn.

Persoonlijk zou ik voor een iets vrolijker gekleurde kinderwagen gaan. Deze zijn er namelijk zeker te vinden in het hogere segment kinderwagens waar de Thule Sleek zich onder mag scharen. Wel denk ik dat de kleuren waarvoor Thule heeft gekozen prima geschikt zijn voor de doelgroep waar zij op inzetten: actieve gezinnen die genieten van het buitenleven.

Mom on Top

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.