Search here...
TOP
Persoonlijk

Afscheid nemen van mijn grote liefde

Toen we elkaar voor het eerst tegen kwamen, was het liefde op het eerste gezicht. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in het begin soms wat onzeker was over mijzelf. Jij niet. Jij wist uit welk hout ik was gesneden en door de tijd leerde ook ik, dat we perfect voor elkaar gemaakt waren. Je werd mijn passie. Met plezier ging ik naar je toe en ik kon nooit stoppen met praten over je. Ik praatte over hoe leuk ik je vond, maar nu moest ik de moeilijke beslissing maken. Liever deed ik het niet. Ik moet afscheid van je nemen.

Het was meer dan een jaar geleden

Oke, jongens en meiden. Zo zwaar als het intro doet voorkomen, is het nou ook niet, maar toch doet het me wat. Tijdens mijn zwangerschap kwam ik je al tegen. Ik sportte veel, wilde dit blijven doen en ging op internet zoeken naar ‘sporten tijdens je zwangerschap’. Ik kwam uit op pufclubjes en yoga-lessen. Niet echt wat ik in gedachten had. Tot mijn oog viel op Mom in Balance. Ik las de omschrijving: ‘Een energieke outdoor workout, speciaal voor zwangeren’. Dat was nou echt wat ik wilde, maar ik was al te ver in mijn zwangerschap om er echt wat uit te kunnen halen en ik kon eigenlijk al niet eens meer lopen door al het ophopende vocht in mijn benen, dus ik ging maar voor de comfort van mijn bank.

Vijf maanden na mijn bevalling

Kwam ik je weer tegen. Ik had het sporten inmiddels weer opgepakt, inspireerde andere moeders via social media om lekker te gaan sporten en overtuigde ze ervan dat je heus fit kon zijn na de bevalling. Hier moest ik gewoon meer mee doen. Daarom aarzelde ik geen moment en stuurde een open sollicitatie naar het hoofdkantoor. Even later zat ik ineens in Haarlem, deed ik daar de trainersopleiding en kreeg mijn eigen locatie onder de regio Groene Hart om training te gaan geven. Wauw wat gaaf!

Vriendschappen voor het leven tijdens het sporten

Vanaf het begin van de zwangerschap kwamen er meiden sporten, ze stroomde na hun bevalling door naar de Back in Shape groep en uiteindelijk bleven ze sporten in de Mpower groep. Er ontstonden hechte banden en vriendschappen. Ik vond het heerlijk om deze meiden te trainen. Zij hadden heerlijk een uurtje voor hunzelf, bleven lekker fit en kletsten bij over alle zwangerschapskwaaltjes of slapeloze nachten. En ik, ik kon mijn ei kwijt. Ik vond het heerlijk om ze te motiveren en aan te moedigen.

Zo gedreven bleef ik doorgaan

En registreerde mijn eigen domein ‘Mom on Top’. Na een aantal maanden al voor diverse andere bloggers te hebben geblogd over sport en moederschap, werd het nu tijd voor een eigen website. Geen idee hoe het zou gaan lopen en met nul ervaring, begon ik met het idee dat ik na drie maanden zo weer zou kunnen stoppen. Maar het liep wel. En lekker. En ik kreeg het druk. Zo druk, dat ik het te druk kreeg met twee banen en een blog. Ik moest keuzes gaan maken en geen leuke. De rest van het verhaal ken je. Ik moest stoppen met training geven voor Mom in Balance.

Focus op een eigen bedrijf

Geen leuke keuze. Het was op mijn lijf geschreven en ik vind het ook erg jammer, maar ik heb meer tijd nodig voor mijn blog, maar ook voor mijn gezin en mijn eigen hobby’s. Ik ga het missen, dat doe ik nu al, maar er komen nieuwe dingen op het pad. Het was een top-ervaring en ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen. Ik ga dit nooit meer vergeten.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

2 COMMENTS

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.