Met mooie schoenen kan je de wereld aan

Met mooie schoenen kan je de wereld aan

Schoenen: Welke vrouw krijgt hier genoeg van? Waar ik ook nooit genoeg van heb is opbergruimte of van online shoppen. Voor elke gelegenheid moet je een matchende schoen hebben. Ik heb zelfs ‘zit’ schoenen. Weet je wel? Schoenen met hele hoge hakken, die je aandoet als je een avond mooi gaat zitten te zijn. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik hoorde dat ik schoenen mocht uitzoeken bij Footway en koos natuurlijk hele sportieve en functionele schoenen.

Zoveel keus aan schoenen

Zodra je op de webshop van Footway komt, kan je direct een keuze maken voor de gewenste maat en het soort schoen dat je zoekt. Wat fijn! Mijn keuze was snel gemaakt, want ik had besloten om voor de categorie sneakers en sportschoenen te gaan. Vroeger had ik voor de hakschoenen gegaan, maar met de term ‘wie mooi wilt zijn, moet pijn lijden’ heb ik het ook wel gehad. Ik koop liever schoenen die goed zitten en waar je lekker op kunt wandelen.

Merkschoenen voor weinig

Wat me meteen opviel, is dat er een hele ruime keuze is aan schoenen, merken en dat je het zo duur kunt maken als je zelf wilt. Het enige nadeel van de webshop – vind ik – is, dat als je besluit om bijvoorbeeld ook nog schoenen voor je kinderen of man te kopen, je wel even moet weten hoe je het filter weer opnieuw kunt instellen. Een verbeterpuntje voor de webshop.

Mijn nieuwe aanwinsten

Het was toch nog erg lastig kiezen hoor. Ondanks de gemaakte selectie blijft er gewoon veel keus, maar het is me gelukt! Ik ben voor de Nike Running Downshifter 7 en de Old School Vans gegaan. De Nikes kan ik goed gebruiken tijdens het bootcampen. Deze voeg ik trouwens ook direct toe aan mijn favoriete sportgadgets! Ik zal er niet op gaan hardlopen, omdat ik zelf een aangepaste schoen daarvoor nodig heb en de steun die ik nodig heb, kan deze schoen mij niet bieden. Voor een uurtje bootcamp zal dit prima zijn. Ze zitten heerlijk en ik vind ze prachtig! Binnenkort heb ik een sportfotoshoot, waar ik ze ook mooi voor kan gebruiken.

footway

De Oldschool Vans

Deze vind ik ook zo fantastisch! Ik zat al tijden te overwegen om ze aan te schaffen. Elk modemeisje loopt er tegenwoordig op rond, maar het is officieel een skateboard-merk. Normaal loop ik niet zo mee met de mode, maar deze bleven in mijn hoofd hangen. Juweeltjes zijn het! (Of zijn ze inmiddels alweer uit de mode, dat kan ook. Koekoek.) Zodra je ze aantrekt, merk je al meteen dat dit een goede kwaliteit schoen is. Een beetje vergelijkbaar met de Converse All-Star. Hij loopt ook heerlijk, al moest ik hem wel een dag goed inlopen.

vans

Voordelen en nadelen van bestellen bij Footway

Het fijne van bestellen bij Footway vind ik dus het feit dat ze alle soorten schoenen in huis hebben en de levering is echt super snel! Mijn bestelling was de volgende dag al in huis! Dat vind ik wel heel fijn, omdat ik erg ongeduldig van aard ben. Het nadeel vind ik dat de webshop niet zo overzichtelijk is, als in het veranderen van maat en geslacht. In ieder geval ben ik heel erg blij met deze twee nieuwe aanwinsten.

Bestel jij wel eens schoenen online?

 

Mom on Top | Getrouwd | Moeder van twee jongens | Hardlopen | Bootcamp | Yoga

  1. Toevallig ook net schoenen online bestelt voor mijn dochters. Ze mochten zelf uitzoeken, maar helaas zijn ze veel te groot en ruim voor haar. Dat is dus ook wel een nadeel van online schoenen komen, is dat je ze niet kan passen

  2. Mooie schoenen! Ik haal ze liever in de winkel, omdat je dan gelijk kunt passen. En dan nog heb ik wel dat ze in de winkel heerlijk lijken te zitten, maar ze na een paar keer aan gehad te hebben toch eigenlijk best knudde zitten. Ik shop dan ook liever voor tops/blouses. Ben wel heel erg blij met mijn gewonnen adidasjes. Die zitten echt hemels.

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: