Search here...
TOP
Persoonlijk

Voorstellen Yoni | Nieuw teamlid Mom on Top

Yoni reageerde op de oproep op Instagram om op reguliere basis te gaan bloggen voor Mom on Top. Yoni is net als Kimberley ook zwanger, wisselen regelmatig berichten hierover uit en hebben veel gemeen. Daarnaast kan Yoni enorm leuk schrijven, dus dat belooft wat! Yoni stelt zich voor, lees je mee?

Hi everyone! Ik ben Yoni!

Ik vind het zó leuk te mogen vermelden dat ik een van de nieuwe gast bloggers word van: Mom on Top! Ik volg Kimberley al een tijdje op Instagram en wij hebben eigenlijk heel veel raakvlakken;

  • beiden preggo van nummer 3, al wordt dat bij mij nummer 3 én 4 ( twinning is winning)
  • liefde voor sport en gezonde voeding mét lekkere recepten
  • the real momlife
  • een goede portie humor
  • andere vrouwen inspireren en motiveren mede doormiddel van het schrijven van blogs

Enfin, voordat dit een mega intro wordt, zal ik mij even voorstellen aan jullie!

Een jongensgezin!

Mijn naam is Yoni, 29 lentes jong, getrouwd met een zeer sportieve man genaamd Nico en samen hebben wij 2 zoontjes Raf en Dean van 4 en 2 jaar oud en zijn we tevens in verwachting van onze jongens tweeling. Wij wonen in het Limburgse pittoreske dorpje Boukoul nabij Roermond.

Ik heb 5 jaar lang gewerkt als verpleegkundige, maar na een heftige tijd waarin ik in een burn-out terecht kwam, was ik er klaar mee. Dit moest en zal anders gaan. Ik was notabene 28 jaar, te zwaar, voelde me futloos en had verder niet echt een doel. Werk was werk en thuis was thuis.

Doen waar je passie ligt

Totdat ik me langzaam beter ging voelen, kwam ik tot de persoonlijke kern. Ik wilde namelijk continu goed in mijn energie zitten, afvallen, doen waar écht mijn passie lag, er zijn voor mijn gezin én aan de slag met de beste versie van mijzelf zowel fysiek als mentaal.

En dat is gelukt! En hoe! Dit heeft mij een jaar gekost maar deze tijd ben ik zo dankbaar! Ik heb inmiddels mijn eigen bedrijf opgezet genaamd: Y.O.N.I “Your Own New Identity”

Door mijn kennis en ervaring te bundelen, alles omtrent leefstijl verandering, help ik anderen vrouwen om op zoek te gaan naar hun eigen kracht en dat ze kunnen zijn wie ze willen zijn. Niks is zo mooi om jezelf mooi, zelfverzekerd en super sterk en in je kracht te voelen!

Groepsles dansen en koken

Daarnaast geef ik normaliter groepsles in kidsdance en Latin Fitness (zumba). Dit doe ik weer via het bedrijf van mijn man. Hij is ook zelfstandige en heeft een eigen bedrijf in de sport.

Verder kook ik super graag, bedenk ik gemakkelijke en gezonde recepten die ik met regelmaat ook deel. Ik heb tevens een Spaanse moeder dus die skills heb ik mooi overgenomen.

De rest van de tijd spendeer ik thuis met mijn jongens. Laten we zeggen een huismoeder mét veel ambities. Mijn week zal er nooit het zelfde uitzien.

Ik vind het ontzettend leuk om mijn verhalen te mogen gaan delen met jullie!

Tot snel,

Liefs, Yoni

Mom on Top

Yoni

Inspiratie voor een gezonder leven en andere manier van werken | Juni 2021 mama van 4

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.