Search here...
TOP
Kids

Review | L.O.L. Surprise! #Hairgoals

LOL-Surprise-Hairgoals

L.O.L. Surprise! heeft een grote make-over gehad en de poppetjes van de Hairgoals serie hebben ECHT haar! Ik reviewde ze en mag er ook een weggeven!

IEWL. Dit is voor meisjes!

Ik ben een echte jongensmoeder. Dat wil zeggen dat mijn jongens opgroeien tussen de auto’s en het LEGO. We hebben geen poppen in huis. Niet zozeer dat ik ze niet genderneutraal wil opvoeden, maar dit is wat ze zelf ook kiezen. Poppen zijn voor meisjes. Stom. Tot ik thuis kwam met de L.O.L. Surprise! #Hairgoals! Het was fantastisch om te zien wat er gebeurde. Ik vond het echt wat voor de jongste, die nu 2,5 jaar oud is. De oudste van 5 zou het stom vinden. Zijn eerste reactie was dus ook ‘IEWL! Dit is voor meisjes!’ Dat ‘IEWL’ er ook echt bij. Ik zei hem dat dit ook niet voor hem was, maar voor zijn broertje, die in eerste instantie ook ‘IEWL’ riep, omdat hij maar gewoon zijn broer volgde. ‘Nou ja, dan blijven jullie er toch lekker vanaf en gaat mama de verrassing wel uitpakken..’

LOL-Surprise-Hairgoals

Waarom hadden ze L.O.L. Surprise! #Hairgoals niet in mijn tijd?

Ik kwam direct weer terug in mijn kindertijd, ten minste; ik had gewild dat we dit in mijn kindertijd hadden gehad. Alleen het uitpakken is al spannend! Er kwam een grote haarlakbus tevoorschijn met daarin een popje in een soort latexpak. Dat pak was natuurlijk gewoon om nog even spannend te houden welk popje erin zat. De jongens begonnen toch wel iets geïnterreseerd mee te kijken, terwijl ik riep: ‘Oh kijk! Wat een leuk popje en wat een zachte haartjes!’ en ‘Oehhhhhh wat zou er in DIT zakje zitten?’ Vanaf dat moment was het los. De zakjes werden uit mijn handen gegrist en opengescheurd. ‘Een spiegel, mama! En een kam!’ De jongste begon meteen ijverig de haartjes te kammen. Zelfs papa moest even de haartjes komen aaien. ‘Zachte haartjes!’ ‘Ja! Dit is gemaakt van ECHT haar!!’ Vervolgens kwam er nog een milkshake tevoorschijn en een haarband. De jongste heeft er uren mee gespeeld, het popje drinken gegeven en aan- en uitgekleed. Echt niet alleen voor meisjes.

LOL-Surprise-Hairgoals

L.O.L. Surprise! #Hairgoals

Er zijn 12 verschillende popjes en ze zijn allemaal zo ingepakt, dat je dus niet weet welke je koopt! Echt een verrassing. Er zitten zelfs zeldzame popjes bij! Oeh, ik krijg helemaal zin om ze zelf allemaal te gaan verzamelen, haha! In elke verpakking zitten 15 verrassingen. Van krulspelden tot fashionable outfits en van toverspiegel tot stijlvolle schoenen. Je kunt alles met elkaar mixen en matchen. Daarnaast kun je de haarlakbus ook nog transformeren tot salon, display etc.

LOL-Surprise-Hairgoals

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

28 COMMENTS

 • Lianne

  Oooh daar ga ik mijn oudste heeeeel gelukkig mee maken!!!!
  Lianne onlangs geplaatst…9 maanden op 9 maanden afMy Profile

 • Marianzw

  Ik doe heel graag mee, een LOL cadeautje krijgen is echt een groot feest!

 • Inge

  Doe graag mee. Heb geen Facebook maar volg je wel op twitter!

 • Jacqueline Van de Manakker

  Wow dit vindt ons meisje helemaal te gek, dus ik doe heel graag mee.

 • Lesley Ann Schlepers

  Heel tof! Ik weet zeker dat de meiden dat heel leuk gaan vinden! Kunnen ze lekker samen mee spelen op hun nieuwe slaapkamer 😍♥️

 • Marange Krouwel

  Jaaa ik doe mee voor mijn dochter Mia. Helemaal L.O.L. fan vanaf de 1ste serie. Fingers crossed

 • Doe mij en m’n dochter een L.O.L. en laat ons ‘m uitpakken :). Ze zijn zooo leuk!!

 • Linda V

  Ik doe ook mee 🙂 echt meisje meisje hier ! Die voor een LOL poppetje heel hard gaat werken voor wat voor sticker beloningssysteem dan ook, eten, aankleden, haha.

 • Marian B

  Ze zijn wel erg leuk met dat haar. Ik heb hier een echte fan die ik er graag mee verras. Ze doet erg haar best op school dus verdient ze zo iets leuks zeker.

 • Sara van den Berg

  Super leuke actie! Hier maak ik ze thuis blij mee, maar het dochtertje van Linda V (zie comments) wordt hier nóg blijer van!!!

 • Saskia

  Superleuk, ik doe graag mee!

 • Kim

  Yeah onze dochter stuitert helemaal als ze over LOL hoort!! En nu met echte haren! Te gek

 • Patricia Paling

  Jaaa, super leuk!!! 😍 Mijn 7-jarige dochter is helemaal dol op alles van L.O.L ! 💝🍀

 • Ingrid

  Supergaaf! Mijn dochter vindt dit te gek dus we duimen!!

 • Jannemiek

  Ik doe graag mee voor m’n meiden die al aardig wat poppetjes hebben maar nog geen geen LOL met echt haar hebben. Weet zeker dat ze dit super tof zouden vinden💖

 • Jannemiek Hanszens

  Jaaaa, hier zouden m’n meiden zo blij mee worden. De LOL met echt haar ontbreekt nog in hun collectie😇

 • Ingrid

  Daar gaat Morris zijn vriendinnetje, nu al een jaar aan, superblij mee maken.

 • Wendy Van De Reyd

  Ooh wauw, ik waag graag deze kans voor mijn 8 jarig dochtertje Sharona, een echte LOL fan, ze vind de popjes en diertjes geweldig, deze hairgoals heeft ze nog niet maar staat boven aan haar verlang lijstje, dus zou een geweldige verrassing zijn 😁😘💋🤗❤

 • Anna wienen

  I’m in

 • Tamara Denis

  Echt iets voor mijn dochter!! Super! 🙋‍♀️

 • Kristel Gubbels-daemen

  Heel er gaaf voor onze dochter Noor die is helemaal fan. Zo’n gaaf poppetje met haar is het einde. Leuk om te geven met haar verjaardag

 • Jaklien

  Doe heel graag mee voor mijn meisje Bella! Is groot fan en speelt elke dag met haar L.O.L. Super lief🥰

 • Annabel de Ruiter

  Ze zijn zo leuk vindt ook Liselotte! Ze vindt de zwart witte op Cruella de Ville (film 101 dalmatiërs) lijken. Mijn favoriet is die met de konijnen oortjes, maar eigenlijk zijn ze allemaal wel erg leuk! Waag graag een kansje voor onze dochter!

 • Sonja Rietjens

  Ooh mijn kleindochtertje spaart deze schatjes, ze heeft al popjes , diertjes en zelfs met glitter , nu zou ze graag een hairgoals hebben , ze vind die met konijnen oren wel super liefff oma waagt kansje voor haar kleindochtertje

 • Bjorn Neys

  Ze zijn mega lieff he, hier een dametje die ze geweldig vind, en haar verzameling graag wil uitbreiden , dus deze fiere papa duimt graag mee

 • Trotsema fati

  Super leuk voor mijn dochter❤
  Ik loot graag mee

 • Bianca Fenna

  Ik waag heel graag een kansje voor een super leuk LOL poppetje voor mijn dochter

 • Sharon de Ridder

  Ik doe zeker mee, dit vinden mijn dochters fantastisch!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.