Search here...
TOP
Winactie

-GESLOTEN- WIN WIN WIN: Een hemd voor hem

NOG een winactie? Ja!! En nog één voor Vaderdag! Want hoe leuk is het om de mannen en vaders eens in het zonnetje te zetten? Daarom verloten we deze week ook gewoon in samenwerking met Hemd voor Hem een overhemd naar keuze. En heb jij al gekeken uit hoeveel gave overhemden je kunt kiezen?

Het is dat ik geen man ben

Zelf heb ik aardig wat tijd gespendeerd op de website van Hemdvoorhem.nl voordat ik deze winactie mocht opzetten. Ik hou namelijk van mooie dingen en dat verkoopt deze webshop met zekerheid! De overhemden die er in vrijwel alle soorten en maten te krijgen zijn, behoren tot het hogere modesegment. Voor iedere man is er wel een overhemd naar keuze. Of je nu houdt van chique, speels of casual. Zelf ben ik erg fan van de trendy overhemden die ze verkopen en dan die van OLYMP, die zie je hier bovenaan het bericht op de afbeelding staan.

Een echte man strijkt niet

Ja toch? Dat doen mannen toch niet? En ook niet alle vrouwen hoor, want ik strijk ook nooit. Ik vermijd ook kleding dat kreukelt. Wat dan ook echt enorm fijn is, is dat hemdvoorhem.nl strijkvrije overhemden verkoopt! Deze overhemden trek je dus direct na het wassen weer aan en ze blijven de hele dag kreukvrij.

hemd olymp

Ook ondergoed

Hemdvoorhem.nl verkoopt niet alleen overhemden, maar ook andere kleding, zoals sokken, ondergoed, stropdassen, riemen en zelfs parfum! Alles eigenlijk zodat je in één keer professioneel en stijlvol de deur uit kunt. Ze verkopen ook Happy Socks en ik moet bekennen dat ik dit echt heel leuk vind als je heel netjes bent gekleed. Een soort knipoog.

happy socks

Jij mag één hemd uitkiezen

Omdat Vaderdag er aan komt, geven wij dus gewoon een overhemd naar keuze weg. Kan je gewoon lekker zelf iets moois uitkiezen. Of kan je (als jij voor je man of vader meedoet) je man of vader verrassen. Je kunt trouwens ook nog meedoen met de andere Vaderdag winactie. Wat moet je hiervoor doen om kans te maken?

 1. Like Mom on Top op Facebook
 2. Laat een reactie achter hier op het blog en vertel me waarom jij moet winnen

Succes!

|De winactie loopt van 11 tot en met 16 juni. Op 17 juni wordt de winnaar bekend gemaakt in dit artikel. 

De actie is gesloten en de winnaar is Tamara! Gefeliciteerd! Er is contact met je opgenomen

 

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

17 COMMENTS

 • Kristel Gubbels-Daemen

  Super winactie. Mijn man draagt altijd blousen naar het werk en als deze mooi en strijkvrij is dan ga ik helemaal uit mijn dak. Hij blij ik blij al kan hij gelukkig ook goed strijken

 • Ling

  Aan overhemden strijken heb ik er een hekel aan dus ben ik blij met strijkvrije overhemden! Wat een uitvinding. Leuk cadeau voor Vaderdag namens onze zoon voor mijn man. Hij blij en ik ook. Mooie collectie trouwens.

 • Hanneke Kortekaas

  Mijn man Ruud vader van mijn 2 kinderen zou ik dit overhemd graag gunnen. Hij is de lieve vader van onze dochter Laura, studerend in Amsterdam. Maar ook de vader van Mike. Mike is 25 geworden vorige week en woont nog thuis in verband met zijn lichamelijke en verstandelijke beperking. Mike is een vrolijke vent en houdt van gezelligheid en lachen en dat dat hij ook veelvuldig met zijn vader Ruud. Op vakantie gaat hij mee en we hebben al vele avonturen mogen beleven. En Ruud die duw zijn rolstoel wel, zelfs in de bergen van Oostenrijk en de straten van Madrid. Ruud houdt ook van mooie kleding dus met een mooi overhemd maak je hem blij.

 • Heleen

  Mijn man draagt meestal overhemden naar zijn werk. Hij strijkt zelf vrijwel nooit en ik heb er zo’n HEKEL aan! Ik zou dus een strijkvrij overhemd uitkiezen hihi. En die aparte printjes, daar houd ik wel van!

 • Chantal Obbink

  Ik doe graag mee voor mijn man en vader van onze 2 kindjes van 9 maanden en bijna 4. Lekker cliché maar hij is de liefste papa voor onze kindjes! Uiteindelijk het allerbelangrijkste wat er is. Voor mij staat hij altijd klaar en tijdens mijn 2 HG zwangerschappen heeft hij zoveel gedaan dat ik zonder hem het niet gekund en gered had.

 • Marian van Trigt

  Albert van Trigt draagt graag mooie overhemden onder zijn kostuum naar het werk. Daar valt deze onder. Na 45 jaar huwelijk nog verliefd als hij zo mooi de deur uit gaat en terug komt.

 • Marian Zw

  Dat is nu echt eens een leuke vaderdag actie. Een man in een mooi hemd is toch supe aantrekkelijk. Ik loot heel graag mee voor een mooi hemd voor mijn man, dat wordt waarschijnlijk een witte met van die gekleurde biezen aan de binnenzijde als afwerking

 • Patricia Paling

  Dat zou super zijn voor mijn man! Hij draagt graag overhemden! Het zou wel heel leuk zijn als, hij na lange tijd niet, nu weer eens wat nieuws heeft! En ik zie dat er meer dan genoeg leuks tussen zit! 😊💝🍀

 • Anita H.

  Ik hou niet zo van het werkwoord “moeten”. Een cadeau voor mijn pa heb ik nog niet. Een overhemd zie ik wel als een heel geschikt cadeau en ik ding dus heel graag mee.

 • Liana

  Oh wat een toffe winactie! Hier zou ik mijn vader graag mee verrassen. 🙂

 • Liana

  Wat een toffe winactie! Mijn vader draagt altijd hemden naar het werk dus dat zou zeker van pas komen. Ik zou hem dan ook graag verrassen met een hemd. 🙂

 • Marian B

  Mijn man kan wel een nieuw overhemd gebruiken, erg handig met een paar leuke feestjes op de planning!

 • Annieka

  Alleen maar voordelen, minder strijken, een leuk motief en kreukvrij! Iedereen blij hier in huis want er is meer tijd voor leuke dingen als strijken niet meer nodig is.

 • Tamara

  ik MOET niet winnen, maar het zou wel heel erg leuk zijn, om de liefste papa van de wereld gruwelijk te verrassen met een prachthemd!

 • Bianca

  Ik doe graag mee voor mijn man!! Waarom? Omdat hij er gewoon enorm sexy uitziet in een overhemd! Ik zeg een win win situatie.

 • Petra

  Jaaa heel graag wil ik deze winnen voor de liefste en leukste man en vader (vindt ik dan hè 😉) van de wereld. Niet alleen omdat hij er altijd voor ons is, maar zeker ook omdat hij eerder naar huis komt als ik wil hardlopen/sporten..ook gaat hij altijd mee als de jongens moeten sporten… en hoe gaaf is dit overhemd?! Echt te gaaf! Aangezien hij hem ook goed kan gebruiken voor zijn werk zou het echt superleuk zijn als ik deze voor hem win

 • Tamara

  Heel erg leuk, dank!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.