Search here...
TOP
Fitness Winactie

WIN | Thuis sporten met Christina van Studio C

Kan jij niet vaak weg van huis voor een heerlijke workout, maar wil je toch fit blijven? Dan zijn de workouts van Christina wat voor jou! Sporten wanneer jou het uitkomt en met een enthousiaste trainer. Ik testte de workouts en mag 2 meiden toegang geven tot de online workouts!

Wie is Christina

Op haar 17e is ze begonnen met les geven bij diverse sportscholen. Daarnaast werkte ze ook nog bij haar moeder in de snoepzaak. Op haar 21e besloot ze zich volledig te richten op sport. Sinds 2010 mag ze zich zelfs Nike Master Trainer noemen. Nike Master Trainers zijn ambassadeurs van de wereldwijde fitness community die motiveren en inspireren door te connecten met vrouwen op social media en grote events.

Het was altijd haar droom om een eigen sportstudio te hebben en dat heeft ze in 2017 weten te realiseren. Daarna volgde Studio C Online al gauw! Een community waar je online lessen kunt volgen. Ideaal dus voor moeders en vrouwen die niet zo gauw naar buiten kunnen of willen. De workouts duren allemaal maximaal 30 minuten, dus het is altijd ergens tussen te proppen.

Christina is zelf ook moeder, dus ze weet als geen ander hoe fijn sporten is en hoe moeilijk het soms is om de balans te vinden in het leven om alles te kunnen combineren.

Lees ook: Hoe weet je of je bij de juiste bootcampclub zit?

Studio C Online

In de online community van Studio C Online kun je allemaal diverse workouts doen. Van HIIT tot Strength. Je kunt dus kiezen welke workout je wilt doen. Elke workout wordt gegeven door Christina. Ik ben als eerst begonnen met de gratis challenge. Die kun je dus doen zonder lid te zijn. Je krijgt dan iedere dag een mailtje in jouw inbox met de workouts en tips. Een super leuke challenge met gezonde spierpijn achteraf!

Daarna ben ik de betaalde workouts gaan proberen. HIIT training is gericht op een hoge intensiteit, waardoor je veel gaat verbranden en de Strength training, die gericht is op spieropbouw. Daarnaast kun je ook nog andere workouts doen, zoals Barre, Energy en Tone. Heel erg leuk zijn deze trainingen! Ik vind Christina ook een hele toffe trainster. Haar enthousiasme en energie werken motiverend!

Sporten vanuit je woonkamer

Je kunt dus in de online omgeving van Studio C kiezen welke workout je wilt gaan doen. Elke workout duurt 30 minuten en je wordt tijdens de workout begeleid door Christina. Christina geeft de workout super enthousiast en weet in deze 30 minuten het beste uit jezelf te halen. Ook kun je in de online community berichtjes plaatsen of reageren op topics.

WIN 2 maanden toegang tot de workouts

Je kunt een lidmaatschap aanvragen om de workouts te volgen. Per maand kost dat normaal gesproken € 24,95, per kwartaal is het tijdelijk € 49,95 i.p.v. € 59,95 en per jaar kost het nu tijdelijk € 150,- i.p.v. € 199,-. Ik mag jou nu 2 maanden gratis toegang geven tot de workouts van Studio C Online!

Wat zijn de spelregels?

  1. Volg Mom on Top op Instagram
  2. Volg Studio C Online op Instagram
  3. Laat onder de Instagram-post een reactie achter met daarin je voornaamste struggle of uitdaging op het gebied van working out i.c.m. een druk werk- of gezinsleven en tag een vriendin.

Op zondag 9 juni worden de winnaars bekend gemaakt via Instagram.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.