Search here...
TOP
Verzorging

BAST(A) met zere spieren en blauwe plekken

Een ochtendje in de sportschool of een uurtje boksen of bootcampen. Meestal kom je er niet zonder spierpijn en blauwe plekken vanaf. Is helemaal niet erg, want het geeft aan dat je flink gewerkt hebt. Alleen zou het fijn zijn om de pijn af en toe enigszins te kunnen verlichten. Vandaag presenteer ik je daarom twee producten uit de BAST-lijn, die ik ook zelf getest heb: Bruise Control en Liniment.

BAST: De verzorging van de krijger

Als je leest wat ze over zichzelf vertellen, klinkt het als een zoete serenade;
‘Een authentieke verzorgingslijn voor sporters, viriel en zacht, een perfecte mix van elegantie, techniciteit en timing. Vertroosting na de inspanning. De nieuwe gladiatoren, de elite, zijn niet de enigen die zichzelf kunnen overtreffen. Die gave is niet voorbehouden voor de touwen van de ring of de kooien van de night fights. BAST is er voor iedereen die ervan houdt zichzelf te overtreffen, die inspanning te leveren, wat het ook mag kosten.’
Als je dit zo leest, dan snap je dat dit product precies voor mij gemaakt is dus. Ik ben een strijdende krijger, op weg naar spieren van staal. Ik kruip onder prikkeldraad door en klim over muren. Een beetje ‘vertroosting’ kan mijn lijf wel gebruiken. Fijn dat de BAST-lijn zich dus focust op de behoeften van het vechterslijf: spierpijn, irritaties, geuren en hygiëne.

BAST: Bruise Control

Het eerste product dat ik ga uitlichten is de Bruise Control. Dit middel komt als geroepen, nu ik best veel doe aan bootcamp. Je wilt niet zien hoe mijn benen eruit zien, maar van het klimmen over obstacles krijg ik allemaal flinke blauwe plekken. Niet echt heel charmant, maar het is gelukkig nog geen rokjesdag. Bruise control is een crème met arnica, die je helpt om blauwe plekken en kneuzingen weg te werken. Het ruikt heerlijk fris, smeert lekker weg, trekt snel in en het zit in een handig potje met draaideksel van 150 ml. Kan dus zo mee in je sporttas. Het kost €35,-

“Succes is not find, faillure is not fatal: it is the courage to continue that counts” / Winston S. Churchill

BAST Bruise Control

BAST: Liniment

Dit flesje is best spannend, want zo aan de buitenkant zie je niet meteen waar het voor dient. Liniment is een massageolie voor zere spieren en gewrichten. Het ruikt naar tijgerbalsem, dat vind ik dus heel erg lekker. Logisch ook, die geur, dat komt door een mix van kamfer en menthol. Het smeert weg als een massageolie, dus dames: na het sporten geef je het flesje gewoon aan je man en laat je je gewoon heerlijk insmeren. Het is echt heerlijk! Liniment komt in een fles van 250 ml en kost €24,- Ik ben dus helemaal fan! Echt een must voor de sportieve krijger. Naast Bruise Control en Liniment, heeft BAST ook nog andere producten in de lijn zitten. Je checkt en koopt ze via deze webshop.

“Muscles are in a most intimate and peculiar sense the organs of the will” / Granville Stanley Hall

BAST Liniment

 

 

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.