Search here...
TOP
Winactie

-GESLOTEN- WIN | Be the Best You-planner van Mom in Balance

Hoe gaat het met het volhouden van je goede voornemens? Misschien wilde je stoppen met roken of meer sparen of meer sporten. We gaan nu de laatste week van januari in en ik wil je even bewust maken van jezelf. Ben jij op dit moment de beste versie van jezelf? Of zijn er nog dingen die er moeten veranderen voordat je dit kunt zijn? Allemaal stof om over na te denken. Ik merk zelf ook, nu ik ouder word, dat je steeds meer uit het leven leert te halen. Misschien heb je er af en toe wat hulp bij nodig en hoe fijn is het dan dat er nu een heel handig hulpje bestaat: De ‘Be the Best You-planner’ van Mom in Balance! In samenwerking met Mom in Balance mag ik er één weggeven!

Outdoor trainingen voor moeders en mommies to be

Voor de mensen die mij kennen, weten dat ik al bijna een jaar training geef voor Mom in Balance in Alphen aan den Rijn. Mom in Balance verzorgt outdoor trainingen voor vrouwen die tijdens hun zwangerschap willen blijven sporten op een verantwoorde manier, maar ook voor vrouwen die na hun bevalling weer back in shape willen komen en moeders die al een langere tijd geleden kinderen hebben gekregen en het gewoon enorm leuk vinden om met andere moeders samen te sporten.

Zwanger workout

Tijdens je zwangerschap is het gewoon heel belangrijk voor jou en je kindje om te blijven bewegen. Zo ervaar je tijdens de zwangerschap minder klachten en ben je na de bevalling weer sneller op de been. De sfeer tijdens de training is ook zo fijn en hecht. Alle meiden zitten in dezelfde fase van hun leven en hebben veel om met elkaar te vergelijken en te delen. Het is heel waardevol en de training is compleet geschikt voor het zwangere lichaam, dus bent verantwoord aan het sporten en een uurtje heerlijk bezig in de open lucht.

Back in Shape workout

Zes weken na je bevalling mag je, indien je verder geen complicaties hebt, weer meedoen met het back in shape programma. Deze training staat voor herstel. De eerste 6 weken gaan we de training rustig aan weer opbouwen. Met als doel om je bekkenbodemspieren weer sterker te maken en je langzaam weer voor high intensity workouts klaar te stomen. Meiden die begonnen zijn met een zwanger workout bij Mom in Balance, zullen ook echt merken dat ze weer veel sneller hun conditie terug hebben tijdens de back in shape workouts.

Mpower workout

Deze workout is voor moeders die al langer geleden zijn bevallen en in principe geen klachten meer hebben. In de workout staat kracht, cardio en high intensity centraal, maar ook uitdaging, competitie en fun. Elke twee maanden staan er nieuwe onderdelen centraal, waar we de aandacht dan op vestigen, zoals bijvoorbeeld nu de focus ligt op het ski-seizoen. We zorgen er dus voor dat benen, billen en core goed getraind worden in deze periode. Hier ook weer het leuke dat het allemaal moeders zijn en veel met elkaar kunnen delen, zoals de slapeloze nachten bijvoorbeeld.

Be the Best You-planner

Mom in Balance heeft naast de workouts ook een heerlijke shop! Vooral de zwangerschaps-sportkleding is echt heel fijn, deze moet je zeker even bekijken! Maar ik wil je nu even voorstellen aan de planner! Deze maand is hij verschenen. Een planner waarin je leert momenten te creëren voor reflectie en je behoeften in kaart leert te brengen. Hierdoor kan je je focussen op de dingen die echt belangrijk zijn en leert je te bannen wat niet nodig is of teveel energie kost. Hierdoor blijf je in balans en haal je het beste uit jezelf! Zoals ik al schreef, mag ik iemand blij maken met een exemplaar!

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Like Mom on Top op Facebook
 2. Reageer hieronder dat je meedoet

Meer kans maken?

 1. Like en deel dit bericht op Facebook
 2. Volg Mom on Top op Instagram
 3. Volg Mom in Balance op Instagram

Simpel weer toch? Dan ook nog even de voorwaarden op een rij:

Deze winactie loopt van zondag 28 januari t/m zondag 4 februari. Op maandag 5 februari zal de winnaar bekend gemaakt worden in dit artikel.

Succes meiden en nogmaals: The best project you’ll ever work on is YOU!

De winactie is gesloten en we hebben een winnaar! Gefeliciteerd Thirza van den Honert! Je hebt persoonlijk bericht gekregen. Bedankt voor het meedoen!

Productfoto’s zijn eigendom van Mom in Balance.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

20 COMMENTS

 • Anita H.

  Ik doe mee!!

 • Manon de Groot

  O ik doe graag mee aan de win actie! Dit jaar besloten dat het jaar niet alleen in get teken staat van mama Manon maar ook als in de persoon Manon. Even meer tijd voor mezelf en zelf ontplooiing! Dit zou dus zeker bij die ontwikkeling passen!!!

 • Jamey

  Wat een leuke planner! Ik wil toevallig ook nog een planner aanschaffen!

 • Liesbeth

  Jjjaaaa!!! Ik Wil meedoen! Nu mijn verlof afgelopen is kan ik wel een goede planner gebruiken!

 • nicole orriens

  Ik houd van agenda’s en planners dus ik vind dit een leuke winactie. Het samen sporten met andere moeders lijkt me trouwens ook geweldig.

  • Kimberley
   AUTHOR

   Als je een code voor een gratis proefles in jouw buurt wilt, laat het me weten ☺

 • Krystle

  Ben dol op planners. Heb toevallig net een nieuwe dus ik sla deze winactie over.
  Krystle onlangs geplaatst…Mijn OOTD met drukke printMy Profile

 • Cassandra

  Wat een leuke winactie! Ik heb al een mooie planner, maar ga hem onthouden voor volgend jaar!

 • Fleur

  Wat een mooie planner! Ik sla de winactie even over, maar ik zal je winactie wel meenemen in mijn winactie-overzichtje van morgen
  Fleur onlangs geplaatst…5 life hacks voor een meer volume in je haarMy Profile

 • Laura Martens

  Super gaaf lijkt deze me! Leuke winactie zeg! Ik heb zelf al een super fijne planner, dus sla even over. Leuk geschreven!

 • Marian B

  Dat is wel wat voor mij, ik doe mee!

 • Ingrid

  Wat leuk! Ik doe herl graag mee. Nu duimen maar

 • Tessa

  Ik ben dol op boekjes, planners en agenda’s dus deze lijkt me ook leuk! Ik heb er inmiddels echter al een paar, dus gun ‘m liever aan iemand die er meer aan heeft. Succes!

 • Thirza

  Ik doe mee!! Ik kan wel een beetje hulp gebruiken sinds ik mama ben en 100 miljoen verschillende functies en taken erbij heb gekregen en daarnaast óók nog een beetje aan mijzelf moet denken ????

 • Joanne

  Ik doe mee ???? superleuk !

 • marieke

  Met heel veel voornemens gaat het erg goed. Een aantal vragen nog aandacht (gezond eten en meer rust bijvoorbeeld). Leuke manier van bewegen dit zeg!

 • Marieke

  Wat een mooie planner! In het kader van mijn goede voornemens van 2018 is deze planner heel erg welkom! Ik doe graag mee!

 • AnnaB

  Lijkt mij reuze handig zo’n planner

 • Nelly

  Ik loot graag mee.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.