Sans Online: Sportkleding to the test!

Sans Online: Sportkleding to the test!

Kleding shoppen, welke vrouw is er niet gek op? Vooral online. Ik heb al heel lang een rubriekje ‘fashion’ op mijn blog en het wordt eens tijd om deze ook te gaan vullen. Zo werd ik laatst geattendeerd op Sans Online, waar ze dus naast enorm leuke blouses en tops ook sportkleding verkopen! In dit artikel test ik de kwaliteit van de sportkleding!

Het uitkiezen van sportkleding

In mijn kledingkast hangt echt enorm veel sportkleding. Ik kies mijn sportkleding heel bewust uit, zo moet het comfortabel zitten. Een legging moet niet afzakken tijdens een rondje hardlopen, squatproof zijn en niet te warm aanvoelen. Een sportbh moet genoeg steun geven en een top moet bijvoorbeeld lekker luchtig zijn en vooral wat kunnen hebben!

Only Play

Sans Online heeft het merk Only Play in de webshop. Het is een zeer betaalbaar merk. De broeken hebben leuke printjes en fijne teksten om je extra te motiveren. Je kunt hier onder de 50 euro al een hele set uitkiezen, zeker nu er sale is! Ik heb een heel leuk setje sportkleding uitgekozen om uit te proberen, namelijk een heerlijke high waist legging (€ 15,-) en een luchtige top (€ 19.99). De text ‘Healthy looks good on you is net even een extra bonus. Misschien is dat een vrouwendingetje hoor, maar ik ben gek op quotes.

Only Play sportkleding van Sans Online to the test

Tja, wat er mooi uit ziet, moet ook kunnen functioneren hè. Zo werkt dat in het leven wel, ook al zijn de meningen daar over verdeeld. Van een mooi bord kun je niet eten, zei mijn oma, dus ik heb dit setje eens flink uitgetest! Bij het aantrekken van de legging werd ik al heel blij! Hij past perfect! Lekker hoge legging, vind ik wel zo fijn, anders heb ik het gevoel dat ik steeds moet hijsen. De top voelde ook meteen goed. Aan tops kan ook niet veel fout zijn. Deze is heerlijk losjes en laat alles goed luchten. Als laatst moest ik natuurlijk weten of hij squat-proof is. Dat wil zeggen: schijnt hij niet door als je squats doet. Ik wil liever niet dat iedereen mijn bips kan zien tijdens het sporten, maar helaas. Op dit puntje heeft deze legging gefaald. Geeft niks! Dan trek ik deze gewoon aan als ik thuis sport, maar goed om te weten. Ik ben er heel blij mee!

Wat vind jij een belangrijke eigenschap aan sportkleding? Kleur, comfort, of materiaal?

Lees ook: Herfst: Het leukste seizoen om te shoppen

 

| Dit artikel bevat een of meerdere producten die zijn opgestuurd, zodat ik hier een eerlijke mening over kan vormen.

Mom on Top | Getrouwd | Moeder van twee jongens | Hardlopen | Bootcamp | Yoga

Leave a Reply
Your email address will not be published. *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: