Search here...
TOP
Sportkleding

Sans Online: Sportkleding to the test!

Kleding shoppen, welke vrouw is er niet gek op? Vooral online. Ik heb al heel lang een rubriekje ‘fashion’ op mijn blog en het wordt eens tijd om deze ook te gaan vullen. Zo werd ik laatst geattendeerd op Sans Online, waar ze dus naast enorm leuke blouses en tops ook sportkleding verkopen! In dit artikel test ik de kwaliteit van de sportkleding!

Het uitkiezen van sportkleding

In mijn kledingkast hangt echt enorm veel sportkleding. Ik kies mijn sportkleding heel bewust uit, zo moet het comfortabel zitten. Een legging moet niet afzakken tijdens een rondje hardlopen, squatproof zijn en niet te warm aanvoelen. Een sportbh moet genoeg steun geven en een top moet bijvoorbeeld lekker luchtig zijn en vooral wat kunnen hebben!

Only Play

Sans Online heeft het merk Only Play in de webshop. Het is een zeer betaalbaar merk. De broeken hebben leuke printjes en fijne teksten om je extra te motiveren. Je kunt hier onder de 50 euro al een hele set uitkiezen, zeker nu er sale is! Ik heb een heel leuk setje sportkleding uitgekozen om uit te proberen, namelijk een heerlijke high waist legging (€ 15,-) en een luchtige top (€ 19.99). De text ‘Healthy looks good on you is net even een extra bonus. Misschien is dat een vrouwendingetje hoor, maar ik ben gek op quotes.

Only Play sportkleding van Sans Online to the test

Tja, wat er mooi uit ziet, moet ook kunnen functioneren hè. Zo werkt dat in het leven wel, ook al zijn de meningen daar over verdeeld. Van een mooi bord kun je niet eten, zei mijn oma, dus ik heb dit setje eens flink uitgetest! Bij het aantrekken van de legging werd ik al heel blij! Hij past perfect! Lekker hoge legging, vind ik wel zo fijn, anders heb ik het gevoel dat ik steeds moet hijsen. De top voelde ook meteen goed. Aan tops kan ook niet veel fout zijn. Deze is heerlijk losjes en laat alles goed luchten. Als laatst moest ik natuurlijk weten of hij squat-proof is. Dat wil zeggen: schijnt hij niet door als je squats doet. Ik wil liever niet dat iedereen mijn bips kan zien tijdens het sporten, maar helaas. Op dit puntje heeft deze legging gefaald. Geeft niks! Dan trek ik deze gewoon aan als ik thuis sport, maar goed om te weten. Ik ben er heel blij mee!

Wat vind jij een belangrijke eigenschap aan sportkleding? Kleur, comfort, of materiaal?

Lees ook: Herfst: Het leukste seizoen om te shoppen

 

| Dit artikel bevat een of meerdere producten die zijn opgestuurd, zodat ik hier een eerlijke mening over kan vormen.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

11 COMMENTS

 • Krystle

  Ik heb laatst ook geshopt bij Sansonline! Heerlijk om daar te shoppen. Ik sport niet, maar mij lijkt comfort wel één van de belangrijkste eigenschappen.
  Krystle onlangs geplaatst…LOL Surprise PetsMy Profile

 • MamaMinke

  Het moet voor mij vooral fijn zitten. Sporten is al geen hobby van me en in oncomfortabele kleding wordt het helemaal erg.
  MamaMinke onlangs geplaatst…Review: Gezond fastfood van Nora French; makkelijke en snelle recepten voor je gezinMy Profile

 • Jamey

  Wat een toffe legging zeg! Ik zou er (bijna) voor willen gaan sporten whaha.

 • Merel

  Voor mij is comfort het belangrijkste en idd of hij buitenshuis niet doorschijnt. Iig leuke outfit, jammer dat hij niet squatproof is
  Merel onlangs geplaatst…Horoscoop Februari 2018 | Wat staat er voor jou in de sterren?My Profile

 • Charlotte

  Ik moet binnenkort ook eens op zoek naar sportkleding. Zal zeker een kijkje nemen bij Sans!

 • Xenia

  Ik ken deze winkel helemaal niet, moet nodig weer eens gaan sporten ga zeker een kijkje nemen. Comfort is toch wel belangrijk

 • Eke

  Ik ben niet echt een sporter, maar als kleding doorschijnt, lijkt me dat niet fijn. Helemaal niet in een al wat precaire houding tijdens het squatten!

 • Kimberly

  Yeah wat een toffe set! Toch fijn dat je even getest hebt met die broek voordat je an de bak ging, al had het publiek dat vast willen zien ????

  • Kimberley
   AUTHOR

   Hahaha ik had hem vanavond gewoon aan tijdens de training, maar met thermobroek eronder. He, slim he ????

 • Maargy

  Ik vind comfort toch wel het belangrijkste, niet afzakken, draaien en knellen. Dan moet t er ook wel een beetje gezellig uitzien allemaal haha

 • Fleur

  Sportkleding moet inderdaad heel comfortabel zitten, zodat je er geen last van hebt

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.