Search here...
TOP
Dad on Top

Urban trail series: Joggen door je favoriete stad

Warm gevoel

Vorige week is de eerste blog verschenen rondom mijn rol als vader, sporten en vitaliteit. Ontzettend spannend om de reacties van vrienden en nieuwe vrienden te lezen en te horen. Vragen van: “waarom doe je dit eigenlijk?” tot “wat een gespierde benen heb je!” Antwoord op de eerste vraag is best persoonlijk: Sporten en scheidingsproces gaan goed samen. Die tip wil ik alle lezers meegeven. Er is zoveel wat speelt en dan is hardlopen en obstacle running een heerlijke afleiding. Op de tweede vraag of die gespierde kuiten kan ik kort zijn: gewoon een stock-foto! Dat zijn dus niet mijn gespierde benen!!

Verhuisdozen

Afgelopen week heb ik de dozen ingepakt. Het vakantiehuisje waarin ik verblijf, is tot 20 maart 2018 mijn plekje en daarna begint de volgende positieve stap in mijn leven. In mijn verblijf stonden 15 verhuisdozen die ik de laatste maanden niet geopend hebt. Zal ik die dozen gewoon weer mee verhuizen of maak ik ook daarin extra ruimte in mijn leven? Dat laatste heb ik gedaan. Gewoon met de tv op Xite, dozen openen, en kijken wat ik allemaal bewaard heb….ontzettend veel. Mijn kinderen waren dit weekend bij mij en lagen uitgeblust op de bank na zijn voetbalwedstrijd 2-1 en haar hockeywedstrijd 2-3. Ze keken geanimeerd naar mij en welke keuzes ik maakte. Bewaren, apart leggen voor de verkoop op Koningsdag of naar de stort. Elke keuze werd er mee-gediscussieerd. Sara: “Is het wel de juiste stapel?” Levi: ” Zou je dat nu wel doen, pap?”

“Papa, zal ik even helpen om die sportmedailles netjes neer te leggen?”

Daar lagen dan alle medailles naast elkaar, netjes gesorteerd op een rij! Komende blogs zal ik daar meer over vertellen! Mijn aanrader is de Urban Trails Series. Wat ontzettend gaaf is het om 10 km te joggen door gebouwen, over mooie pleinen en door unieke historische plekken! Denk dan aan De Lik (ja de oude vrouwengevangenis), de Stadsschouwburg, de 7 steegjes en de Domkerk. Supergaaf dat er plekken waren om even te genieten en om samen een selfie te maken. Heerlijk om samen te sporten en te genieten van Utrecht.Uiteraard zijn er ook andere steden waar deze runs zijn. Wat mij betreft de tip van de week! Krijg een warm gevoel van joggen door je favoriete stad!

Mom on Top

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.