Search here...
TOP
Fashion

Pavone Lingerie: Sexy en comfortabel

Eindelijk lingerie dat super comfortabel zit, duurzaam is en ook nog eens extra goed beschermt. Heel fijn als je al kindjes hebt gekregen of juist gaat voor super comfy. Pavone Lingerie, gemaakt van bamboe. Echt! Waarom? Lees!

Pavone: Lingerie met extra bescherming

Onlangs mocht ik twee prachtige setjes van Pavone Lingerie ontvangen. Allereerst: deze lingerie is super sexy! Het zijn twee prachtige setjes van kant en toen ik ze aantrok viel me nog iets op: de kruisjes in het ondergoed zijn gemaakt met een laagje extra bescherming. Deze kruisjes worden gemaakt van bamboe. Het absorbeert en ademt, terwijl het zo zacht is als zijde. Een duurzame oplossing voor een inlegkruisje of maandverband. Al zou ik bij dat laatste me toch niet helemaal op mijn gemak voelen hoor, maar na het krijgen van kinderen is het zo fijn dat je met gemak en zonder gêne een ongelukje kan maken -if you know what I mean- ! Daarnaast is bamboe thermo regulerend en isolerend. Koel in de zomer en warm in de winter. Ik vind ze echt enorm mooi en ze zitten heel fijn! Heel blij mee!

Verkrijgbaarheid

Ben je benieuwd geworden? Momenteel is er sale tot 67% en je kunt via mijn Instagram nog heel even meedoen met de winactie. Ik mag namelijk 150 euro shoptegoed weggeven! Check snel!

Welk setje vind jij het mooist? Rood of blauw?

Lees ook: Een borstvergroting gaf mij zelfvertrouwen

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

1 COMMENT

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.