Search here...
TOP
Fashion Lifestyle

Entusia: Sexy en beschermend ondergoed

entusia ondergoed urineverlies

Onderbroekenlol! Ken je dat? Dat je zoveel lol hebt, dat je ervan in je broek piest? Er heerst nog steeds een taboe op urineverlies, maar ik ben er persoonlijk altijd heel open over, want wat is er nou zo gek aan?

Urineverlies tijdens en na de zwangerschap

Het is meer wat oncomfortabel en iets wat je liever niet wilt. Tijdens mijn zwangerschappen was het af en toe best lastig als ik moest niezen en er niet op voorbereid was of heel hard moest lachen, wat ik heel veel deed. Ook na mijn zwangerschappen is mijn bekkenbodem niet meer wat het geweest is. Trampoline of touwtje springen, jumping jacks of even een sprintje inzetten. Mij niet meer gezien, want dan plas ik in mijn broek.

Lees ook: Hoe kun je sporten tijdens de zwangerschap

Bekkenbodem trainen

Het is wel een kwestie van je bekkenbodem trainen, want je kunt er echt van af komen. Heb daar nog een IG TV over gemaakt laatst, voor wie het een keer wilt horen. En trainen is zo belangrijk, want als je nu last van urineverlies hebt, wordt dat naarmate je ouder wordt alleen maar erger. Ik probeer ook steeds even een trainingsmomentje mee te pakken.

Ondergoed voor urineverlies

Gelukkig kun je tot die tijd wel enorm mooi ondergoed kopen speciaal gemaakt voor dit soort ongelukjes. Het merk Entusia is een mooi merk! Het absorbeert urineverlies en je kunt het op 60 graden wassen. Daarnaast is het beter voor de tere huid en duurzaam, want je bespaart een hoop inleggers. Ik voel me er vrouwelijk in en hoef me nergens zorgen over te maken als ik het draag. Je kunt Entusia tijdelijk shoppen met 15% korting met code EntusiaXKim via Medicijndoos. Je betaalt dan geen €30,95, maar €26,30.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.