Search here...
TOP
Supplementen

CR7 Drive: Zo snel als Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, welke man of vrouw kent hem niet. Die knappe voetballer van Real Madrid. Die voetballer die in de rust zijn kapsel even laat bijwerken. Die voetballer die je soms de hele wedstrijd niet ziet, maar toch even in de laatste minuut de beslissende goal maakt. Velen vinden hem arrogant en dat is hij misschien ook, maar hij is toch een van de beste voetballers van het moment. Hij doet alles om te winnen. Hoe hij het doet, weet niemand, maar hij heeft in samenwerking met Herbalife een drankje ontwikkeld, waardoor jij bijna net zo snel kan zijn als hem: de CR7 Drive.

Cr7 Drive

Wat is CR7 Drive?

Ik heb dus al een tijdje contact met Herbalife coach Barbara. Zij heeft me een poosje geleden gevraagd om het Herbalife ontbijt 21 dagen lang te testen. Dit is mij erg goed bevallen. Ik vond het ook erg leuk dat Cristiano zijn naam aan dit merk heeft verbonden, dus Barbara benaderde mij onlangs weer met de vraag of ik CR7 Drive wilde testen. Leuk! CR7 Drive is namelijk een sportdrank met koolhydraten-elektrolyten, dat samen met Cristiano Ronaldo is ontwikkeld. Zo kan jij dus ook zo snel als hem worden en langer door gaan. Er is ook een bidon bij. Voor mij niet heel erg nodig, maar toch een leuke gadget.

Wat doet CR7 Drive?

CR7 Drive vergroot je uithoudingsvermogen en verbetert de opname van water tijdens duursport. Duursport is de term voor alle sporten die lang duren, langer dan 30 minuten, zoals bijvoorbeeld hardlopen of wielrennen, maar ik heb hem getest tijdens mijn bootcamplessen. CR7 Drive is rijk aan vitamine B12, wat bijdraagt aan een normaal energieleverend metabolisme en een normale functie van het imuunsysteem en Thiamine, wat bijdraagt aan een normale hartfunctie. Er zit ook magnesium in, waardoor je minder vermoeid raakt. Daarnaast bevat het minder dan 100 kcal per portie. Klinkt goed, toch?

Wat een flauwekul

Het is heel grappig, want toen ik postte dat ik CR7 Drive ging testen, kreeg ik direct een paar berichtjes gestuurd van mijn volgers dat dit pure onzin en troep is. Juist dan vind ik het alleen maar leuker om te testen. En eerlijk: Het Herbalife ontbijt was mij erg goed bevallen, onzin of niet. Ik was voor het eerst niet meer moe. Vol vertrouwen heb ik dus mijn bidon klaar gemaakt de eerstvolgende bootcamples.

Is het limonade?

CR7 Drive is enorm makkelijk te maken. De versie die ik heb, zit in sachets. Het is gewoon 1 sachet mengen met 500 ml water. Het leuke ervan is, dat het witte poeder is, maar de drank is roze. Het is net magie. Tijd voor de test! Er stond een mooie lijnenloop op het bootcampmenu. Je kent ze vast. Cardio afgewisseld met kracht. 1 uur lang lopen, lopen en lopen, een paar push ups, jumping squats en zandzakken liften en lopen, lopen, lopen. Tussendoor flink wat drinkpauzes. Mede-deelnemers vroegen me of ik limonade bij me had, want het kleurt zo leuk. We vergelijken onze drankjes graag met elkaar. En weer door.

Cr7 Drive

Alsof ik vloog

Tijdens de loop zat ik natuurlijk steeds als ik de bidon zag en een slok nam, met Cristiano in mijn hoofd. Dus ik voelde me ook een beetje Cristiano. Ik vloog langs de pionnen, voelde me de aller beste en hield het goed vol. Ik ging mezelf zelfs een beetje beter voelen dan de rest die meedeed, dus het moet vast werken! Het ging me naar mijn idee allemaal net even wat beter af. Ik kreeg echt wel meer energie van deze drank en die extra vitamines erin zijn ook niet verkeerd. Het viel me alleen even tegen dat er geen hairstyler naast de zijlijn stond, om die ontsnapte lokken weer even in mijn paardenstaart terug te duwen tijdens de drinkpauzes.

Waar te krijgen?

Cr7 Drive is alleen verkrijgbaar via de Onafhankelijke Herbalife Members, zoals Barbara. Wil je meer informatie of ook eens CR7 proberen? Stuur me dan even een berichtje via dit formulier.

Lees ook over Sportline Isotonic Boost

 

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

1 COMMENT

  • Magic

    Beste,
    Is deze alleen gebruiken tijdens sporten of mag ook als je niet sport? Alvast bedankt groet Magic

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.