Search here...
TOP
Fitness

Nieuw op Mom on Top: Lesley. Fitmom en Boo(s)tcamptrainer

bootcamo

Trots om jullie te vertellen dat Mom on Top een nieuwe blogster erbij heeft! Ze zal zich zelf voorstellen.

Hi!

Mijn naam is Lesley, ben 31 jaar en heb twee kinderen van 8 en 5 jaar. De helft van de week ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg en de rest van de uren heb ik samen met mijn vriend een klein bedrijf genaamd Boost Your Body. Wij geven Personal Training, boo(s)tcamp lessen, voedingsadvies en mylogenics behandelingen. Eind 2017 ben ik afgestudeerd als Hormoonfactor trainer. Mijn passie is om mensen te ondersteunen tot een gezonder en vitaal leven.

Frustrerend als je niet aankomt

Twee a drie keer in de week doe ik aan krachttraining. Ik ben bezig met aankomen in gewicht. ”vroeger” zat mijn gewicht standaard rond de 62 kg. Twee kinderen borst gevoed te hebben verder, bleef ik hangen op 56 kg. Hoe frustrerend het kan zijn wanneer het niet lukt om af te vallen, zo frustrerend kan het ook zijn wanneer je niet aankomt. 1x per maand zal ik hier een blog posten over o.a. mijn ervaringen in mijn gewichtstoename, voeding, hormonen, stress & training. Ik hoop dat ik andere mensen kan informeren en inspireren en daarmee weer een beetje kan helpen in de lange weg naar een gezond en vitaal leven.

Liefs, Lesley

Mom on Top
TAGS:,

Lesley

Lesley | Leefstijl Lover | Hormoonfactortrainer | Boost By Les

«

»

2 COMMENTS

  • Jessica

    Hoi Lesley! Ik ben heel erg benieuwd naar je artikelen hier bij Kimberley op haar site, voornamelijk de hormoonfactor spreekt me aan, hier PCOS en afvallen lukt niet, maakt niet uit wat ik probeer! Hopelijk lees ik hier van jou nog wat tips over.

  • Lesley

    Hai Jessica,
    Bedankt voor je reactie!
    Ik zal ook zeker onderwerpen als Hormoonfactor gaan posten. Stay tuned 😉

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.