Search here...
TOP
Sporttips

Mijn Spotify TOP 5 playlists tijdens het sporten

Muziek is onmisbaar tijdens het sporten. Per sport verschilt de muziekkeuze ook enorm. Als je yoga doet, wil je graag een rustige sfeer creëren, maar als je hardloopt of doet aan fitness mag het wel wat meer uptempo zijn. Nu kan je op Spotify al heel makkelijk muziek kiezen per stemming of activiteit, maar hierbij deel ik mijn Spotify TOP 5. Dé lijsten die ik grijs draai tijdens het sporten.

Spotify tijdens het hardlopen of fitness

Zoals ik hierboven al schreef, mag het bij mij tijdens het hardlopen of fitness lekker uptempo zijn. Op die manier vind ik het ook makkelijker een vast tempo aan te houden. Een beetje tropical house of de dance nummers van nu bijvoorbeeld.

Nummer 1

Natuurlijk Kygo. Naast het feit dat ik zijn allergrootste fan ben, loopt dit erg lekker.

Open in Spotify

Nummer 2

Deze heerlijke lijst met tropical house. In dit lijstje zitten heel veel commerciële nummers, maar ook juweeltjes die je misschien nog niet eerder hebt gehoord. Met dit lijstje lijkt het direct zomer.

Open in Spotify

Nummer 3

Kan niet missen natuurlijk: Dance vandaag! Soms heb ik wel een dagen dat ik echt even mijn hoofd moet leeg rossen. Even nergens aan denken en gewoon wat flinke beats in mijn hoofd moet rammen.

Open in Spotify

Nummer 4

De zomer in vol ornaat: Zomerkriebels. Een heerlijke dancemix met veel Spaanse tinten erin, Heerlijk wanneer het zonnetje begint te schijnen. Daarna direct aan de sangria maar!

Open in Spotify

Spotify tijdens yoga

Nummer 5

Heerlijk tijdens de yoga, of als je gewoon toe bent aan een heerlijke relaxte avond. Even je hoofd leeg met Yoga Feels

Open in Spotify

Alle lijsten kan je zo aanklikken vanuit dit artikel. Super handig dus! Ga ze maar eens uitproberen. Is muziek voor jou ook zo belangrijk? En waar luister jij naar tijdens het sporten?

 

 

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.