Search here...
TOP
Kids

Codi de dansende RoboDino

Genomineerd voor speelgoed van het jaar voor kids van 2-5 jaar: Codi mijn RoboDino! Een dino die soms een humeurtje heeft, maar altijd zin heeft in een dansje en een liedje!

Jij bepaalt Codi zijn humeur

Codi houdt wel van een feestje. Soms een vrolijke, soms een wat duistere, maar hoe dan ook: jouw kleintje bepaalt zijn humeur! Verwissel de stekels op zijn rug en zijn gevoel, muziekstyle en karakter zullen veranderen. Codi kent wel 32 verschillende liedjes en danst er graag bij. Hij wandelt heerlijk door je woonkamer, terwijl jouw kleintje met Codi meedanst. Ook wil hij graag wat vertellen over de vormen en kleuren die hij op zijn zij heeft, zo is het super leerzaam en interactief!

codi mijn robodino

Met recht een nominatie voor speelgoed van het jaar

Wij mochten hem thuis al even uitproberen en hier werd er flink meegedanst op de liedjes en om de boze liedjes werd hardop gelachen. De kleuter was bezig met dansen en de peuter was de stekels aan het verzamelen in het opberg-ei. Met recht genomineerd tot speelgoed van het jaar!

Lees ook: Ik ben zo’n moeder die……

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

3 COMMENTS

  • Tugba

    Ik weet niet of ik het zelf leuker vind om mee te spelen of samen met m’n zoon😂😂 maar delen kan geen kwaad spelen we saampjes🥰 m’n vrolijke draakie zou m fantastisch vinden

  • Marian B

    Een dino met soms een humeurtje, net als mijn dochter 😉 Het ziet er leuk en leerzaam uit, hier zal mijn dochtertje zich zeker mee vermaken. En grote broer, een echte dino fan, zal vast graag even meespelen.

  • Marian Zw

    Wat een super leuk speelgoed!Mijn kleinzoon is in zijn allerbeste humeur als we lekker een ijsje gaan eten waarbij hijzelf natuurlijk heerlijk mag knoeien.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.