Search here...
TOP
Sportkleding

Buiten trainen: wij hebben de perfecte kleding gevonden!

Door de tijd heen heb ik wel gemerkt dat de koudere seizoenen eigenlijk de beste buitensport-seizoenen zijn. Buiten trainen is niet koud. Het is alleen koud als je stil staat. Daarnaast kan je je goed kleden tegen kou. Ik ben heel veel verschillende merken kleding tegengekomen en doe steeds meer kennis op van wat er allemaal te vinden is op buitensport-gebied, maar wat ik nu toch heb gevonden….

Thermokleding onmisbaar tijdens een wintertraining

Zo is thermokleding onmisbaar in mijn kledingkast. Het zorgt ervoor dat je lichaam warm blijft en het zorgt ervoor dat je lichaamswarmte afgevoerd kan worden, zodat je niet de moord stikt van de hitte als je traint. Mijn favoriete merk is Craft, Qua thermokleding van Craft kun je kiezen uit heel veel verschillende materialen, de een iets warmer dan de ander. Heel handig, want zo kun je dus de kleding afstemmen op de sport die je beoefent. Ik raad je sowieso aan om met koude temperaturen, dus onder de nul, altijd een thermoshirt te dragen.

De perfecte match

Zo ben ik ook heel lang op zoek geweest naar de perfecte legging voor de koudere dagen. Tot Remco van Bootcampstore.nl (die tevens de producten van Craft verkoopt) me benaderde en me wees op de Fusion C3 Hot Tight. Remco is naast eigenaar van deze webshop bootcampinstructeur, traint zelf ook in deze legging en was erg benieuwd wat ik hiervan zou vinden. Hij heeft me de legging opgestuurd om te mogen testen tijdens mijn trainingen. Toen ik deze legging aan trok, wist ik het meteen: we zijn een perfecte match.

Fusion C3 Hot Tight

Ik deed hem aan en de stof sloot zich als een tweede huid om mijn benen. Het eerste wat mij opviel was dat de binnenkant gevoerd is met fleece. Heerlijk warm! Daarnaast heeft deze legging, in tegenstelling tot bijna alle leggings, niet één, maar drie zakken: eentje achterop, waar je een huissleutel in kan bewaren en twee aan de zijkant. Hier past makkelijk een mobiele telefoon in of sportvoeding. Als testje heb ik mijn mobiele telefoon erin gedaan en ben gaan springen om te kijken of deze er ook in blijft. Je moet hem niet verliezen tijden een high intensity workout, maar hij blijft perfect in de zak zitten. Pluspunt! Ik heb mijn andere favoriete leggings direct de kast ingegooid en ben de Fusion Hot gaan dragen tijdens mijn buitentrainingen. Eerlijk: ik heb geen koude benen gehad, zelfs niet na twee uur buiten te zijn geweest.

Andere kenmerken

 • De Fusion Hot zorgt er ook voor dat er een optimale vochtafvoer is, zodat je warm en droog blijft.
 • Hij is geschikt voor mannen en vrouwen, dus uniseks!
 • Je kunt hem aansnoeren met het koortje, wat aan de binnenkant van de broek zit
 • Aan de voor- en achterkant van je benen zitten reflectoren, zodat je altijd zichtbaar blijft
 • Laag ingesneden design, dus de broek blijft perfect om je heupen zitten
 • Squatproof! Ja ja! Hij schijnt dus niet door, ladies!
 • En hij is er in diverse varianten, ook in de korte versie.

Check deze tight via deze link. Hij kost € 95,- , maar hij is het echt waard en ik beloof je dat je er geen spijt van krijgt. Daarnaast krijg je met code ‘Momontop‘ 10% korting op de collectie van Bootcampstore.nl, dus ook op deze tight! Dat is weer mooi meegenomen. Bootcampstore.nl heeft nog veel meer fijne kleding voor buitensport. Alle kleding is van hoogwaardige kwaliteit, zodat je het beste uit je buitenworkout haalt.

|Dit artikel bevat een samenwerking met Bootcampstore.nl. Mom on Top geeft haar eerlijke oordeel over producten en/of diensten en wordt hierin niet beinvloed door derden.

 

 

 

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

11 COMMENTS

 • Merel

  Hij is echt heel erg mooi, had hem al gezien op Instagram. En dat zakje achterop haha, snap Kim wel ???? begreep eerst ook niet waar het voor was maar lijkt me een hele fijne broek. Zo eentje waar je automatisch zin van krijgt om mee te gaan sporten.
  Merel onlangs geplaatst…Dingen waar ik geen genoeg van krijg tag | Dit is écht belangrijk voor me!My Profile

 • nicole orriens

  Hij klinkt heel goed. En ik houd van tights met zo’n touwtje er in, want dan weet je tenminste zeker dat ze niet afzakken. De prijs vind ik wel erg hoog.

 • Judith

  Oh wat heerlijk dat het zo goed zit, dat is altijd een dingetje. Staat ook echt leuk

 • Jamey

  Met die vervelende kou is thermokleding zeker handig!

 • Tamara

  Wij gingen ook gewoon door met buiten trainen zelfs met de min17 laatst. Nu wordt het weer wat lekkerder om buiten te staan

 • MamaPlaneet

  Best jaloers op je lijf hoor. Je energie. En ja ik snap dat je dit een aanrader vindt. €95 is een investering. Met 10% scheelt het wel wat maar goed je koopt niet elke maand sportkleding.
  MamaPlaneet onlangs geplaatst…Persoonlijk | Als je kind niet lekker in haar vel zitMy Profile

  • Kimberley
   AUTHOR

   Lief! Het is echt een investering, je doet er heel lang mee, tenzij je in het prikkeldraad hangt of iets, maar dat is logisch. Hij is echt heel fijn!

 • esther perfors

  Mooie kleding en het ziet er heel comfortabel uit!

 • Fleur

  Mooie sportkleding en ik snap dat je met dit weer wel en een thermopak kunt gebruiken

 • Gelukkig is er nu ook sportkleding die ook echt mooi is. Dit valt zeker in de categorie. Lijkt me ook erg comfortabel zitten

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.