Search here...
TOP
Fitmomtalk

Monday Motivation | Manon | Fitmomtalk

Iedere maandagochtend krijg jij een nieuwe dosis motivatie! Andere moeders verklappen hun geheim om fit te blijven en hoe ze tijd maken om te sporten. Vandaag is Manon aan de beurt! En ze heeft een goede tip voor jou!

Hoe maak jij tijd vrij voor jezelf in combinatie met het ouderschap?

In overleg met mijn vriend zorgen wij er beiden voor dat we zeker ook nog vrije tijd naast ons gezin hebben. Zo heeft hij zijn vaste avond met vrienden en ik ga regelmatig lekker uit eten met vriendinnen of shoppen.

Welke sport doe je en waarom heb je gekozen voor deze sport?

Ik sport nu bij Mom in Balance. Super leuk als vrouwen onder elkaar en ik kan gewoon lekker trainen op mijn eigen tempo.

Wat is het positieve effect van sport op jou?

Het idee om echt even lekker bezig te zijn met mijn lichaam en ik krijg er energie van.

Eet jij volgens een dieet? En waarom wel of niet?

Nee, ik geniet eigenlijk van alles 🙂

Zijn er supplementen die je gebruikt om fit te blijven? Wat voor effect hebben die op jou?

Nee, ik slik alleen vitamine extra.

Is sport en het ouderschap goed te combineren?

Het is soms goed plannen. Maar gelukkig kan ik bij Mom in Balance op verschillende momenten sporten.

Train je met een bepaald doel of bijvoorbeeld voor een bepaalde wedstrijd?

Het doel is dat ik fitter word. Ik heb zelf een hoge bloeddruk en slik daar medicatie voor, daardoor kom ik altijd adem te kort, maar hoop door het sporten dat ik dan alles wat beter kan volhouden.

Op welke prestatie ben je het meest trots?

Dat ik een stuk(je) hard kan lopen.

Wat zou jij je kinderen graag willen leren over sport?

Dat het goed voor je is om in beweging te zijn en dat je er energie van krijgt.

Wat vind je heel erg mooi aan jezelf?

Pfff dat is moeilijk… Mijn lichaam mag wel iets strakker, maar ik vind dat ik er absoluut niet slecht uit zie. Mag best trots op mezelf zijn! En ja, het kan altijd beter maar hé: we zijn niet allemaal Doutzen 😉

Als laatst: hoe blijf jij gemotiveerd om te sporten? Heb jij een tip voor andere mama’s?

Kies iets wat je echt leuk vindt! Anders is op de bank blijven zitten wel heel verleidelijk. Doordat ik sport in een groep met dames, leer je elkaar kennen en gaan ze je missen als je een keer niet geweest bent. Dus sociale controle is zeker voor mij ook wel een goeie stok achter de deur.

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.