Search here...
TOP
Sportkleding

Met deze tips vind jij de beste yoga broek

yoga

Yoga is een sport waarbij je je kleding goed moet kiezen om de oefeningen vrij en prettig te kunnen doen. Met deze tips vind jij binnen no time de beste yoga broek.

Kies jouw type yoga broek

In de wereld van yoga heb je diverse broeken en leggings. Afhankelijk van wat jij fijn vindt zitten en welk type yoga je uitvoert kies jij jouw broek. Zo heb je bijvoorbeeld de yoga legging. Deze kun je met een hoge taille kiezen, maar ben je zwanger, kies er dan een met een wat wijdere of een lagere taille. Je hebt ook de yoga broek. Deze is er ook weer in verschillende varianten, zoals de harem broek, de jogger, de yoga omslagbroek, maar ook is er een yoga broek in een flared variant. Genoeg te kiezen dus!

Stem jouw yoga broek af op het type yoga

Doe je aan Bikram, dat is een vorm van hot yoga, dan is de ruimte verwarmd tot een graad of 40. Dan trek je natuurlijk niet een compleet pak aan, want dan ga je dood tijdens de oefeningen. In dat geval kies je voor een korte broek en een sport-bh en een korte top. Bij de andere vormen van yoga kun je gewoon aantrekken wat jij lekker vindt zitten. Houd er wel rekening mee dat je je kleedt op hoe actief je bent tijdens de yoga. Ben je tijdens de yogales meer bezig met ademhaling en meditatie, dan wil je het niet koud krijgen. Is de yoga juist wat intensiever, dan weet je wat je moet doen. Bij yoga kom je in de meest flexibele posities terecht, dus zorg er voor dat je ook een lekkere flexibele broek of legging hebt.

Toverbal of muurbloem

Yoga broeken en yoga leggings komen qua stof en kleur ook in de meest diverse varianten. Kijk daarom eerst naar jezelf. Hou jij wel van een beetje in het middelpunt staan, dan kan je voor hele toffe, kleurrijke prints gaan. Hou je het liever iets meer op de achtergrond, dan heb je ook keus zat! Succes met het kiezen van een toffe broek!

Lees ook: Yoga op unieke locaties in Rotterdam

Mom on Top
TAGS:,

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.