Search here...
TOP
Fitness

Yoga op unieke locaties in Rotterdam

De afgelopen twee maanden kon je in Rotterdam drie keer yoga meemaken, georganiseerd door Yogaground, op unieke, drijvende locaties. De locaties waren het ss Rotterdam, het Maritiem Museum en het Drijvend Paviljoen. Bij de laatste locatie waren wij aanwezig voor een hele gave ervaring…

Even wat me-time

Dat vind ik zelf het fijne aan yoga: je moet je hoofd leegmaken. Als je dat niet doet, word je eigenlijk wel gedwongen. Je bent namelijk zo bezig met de juiste poses aan te nemen, dat je nergens anders over na kunt denken. Echt een ideale manier om echt helemaal tot jezelf te komen, even niet aan de dagelijkse rompslomp te denken en om helemaal zen te worden. Hier keek ik dus echt naar uit, aangezien ik vaak geleefd word.

Yoga: niet alleen maar op de grond liggen en ademhalen

Als ik ergens een hekel aan heb, is dat aan stilzitten of liggen. Je hebt natuurlijk zoveel verschillende soorten yoga en dan is prima, maar ik hou wel van actie. Hatha yoga is mijn ding. Het is wel rustig, maar je werkt vanuit een rustpositie naar een houding en houdt die daar aan. Je leert jezelf in balans te houden, jezelf en je ademhaling te beheersen, je hoofd leeg te maken, in het heden te zijn en je wordt er ook lenig van. Gewoon pure therapie eigenlijk. De verschillende poses zijn vaak best wel een uitdaging en daar hou ik van.

Yoga in het Drijvend Paviljoen

Maar even serieus: wat is er dan nog mooier dan yoga op zo’n enorm mooie locatie als het Drijvend Paviljoen? Werkelijk prachtig was het! In een grote bubbel met prachtige lichtinval, het geluid van de golven en de meeuwen op de achtergrond, een DJ die heerlijke zen-muziek draaide en achteraf stond er een barman virgin cocktails te shaken, maar echt hele lekkere! De yogalerares wist op een hele fijne manier les te geven en als ik in Rotterdam had gewoond, had ik zeker weten lessen gaan volgen bij Yogaground.

 

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

12 COMMENTS

 • nicole orriens

  Wat leuk dat je yoga kunt doen op zulke bijzondere plekken. Dat is weer eens wat anders.

 • Wat een mooie locaties ook! Hier zou ik ook wel heen gaan voor een goede sessie yoga!
  Jammer dat het zo ver weg is 🙁

  En inderdaad yoga is een mooie manier om je hoofd leeg te maken. Ik doe het sinds een aantal weken ook op zondag. Dit naast de 3x sport die ik in de week doe. Dan is dit een mooie manier om de week af te sluiten 🙂

 • Joanne

  Dat is inderdaad een hele gave locatie! Ziet er tof uit!

 • Girls-Things

  Wat een gave ervaring lijkt mij dat! Heel leuk!

 • Lipstickencupcakes

  Wat leuk day ze dat dat daar organiseren. Jammer dat het voor ons zo ver weg is.

 • Danielle

  Oh wauw wat een locatie inderdaad! Ik doe niet aan yoga maar kan me voorstellen dat je er helemaal van tot rust komt, zeker op zo’n mooi plekje!
  Danielle onlangs geplaatst…Gigantische stroomstoring, gigantische problemen?My Profile

 • Juliette

  Wat fantastisch! En nog wel in mijn home Town! Ik ben Pilates lerares en vind yoga ook geweldig. Heel beschamend maar ik ben als Rotterdammer daar nog niet geweest! Oops…gauw maar eens langsgaan!

 • Merel

  Klinkt heerlijk. Grappig trouwens, we zijn echt miljoenen keren langs die drijvende voetbal (zo noemden wij hem) gereden en ik had werkelijk geen idee wat t nou was. Van binnen is het echt mooi met zicht op een prachtig stukje van de stad. Kan me voorstellen dat je daar idd helemaal zen wordt.
  Merel onlangs geplaatst…School | 9 gedachten die ik heb als we weer naar school gaanMy Profile

 • Juliette - Strongbody.nl

  Super gaaf! En dat in mijn geliefde home town. Beetje beschamend dat ik daar nog niet ben geweest maar ik ga er gauw naar toe! Als Pilates lerares ben ik gek op yoga en zeker op zo’n top locatie!

 • Sherry

  Yoga is echt een happening een trend. Ik ben nu wel erg niewsgierig geworden naar yoga. Heb het nog nooit gedaan. Je hebt een prachtlijf.

 • Sherry

  Yoga is echt een happening een trend. Ik ben nu wel erg niewsgierig geworden naar yoga. Heb het nog nooit gedaan. Je hebt een prachtlijf. Uitstekens voor yoga.
  Sherry onlangs geplaatst…Review: Pichu knuffel van Aniworld4uMy Profile

 • Sherry

  Yoga is echt een happening een trend. Ik ben nu wel erg niewsgierig geworden naar yoga. Heb het nog nooit gedaan. Je hebt een prachtlijf. Uitstekens voor yoga.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.