Search here...
TOP
Fitness Winactie

Mom on Top 1 jaar! Victory Sportswear GIVEAWAY!

Hieperdepiep hoera! Vandaag bestaat Mom on Top 1 jaar! Wat begon als een leuke hobby, is inmiddels omgetoverd tot een heus bedrijf en wat was het een super gaaf jaar. In dit jaar heb ik veel nieuwe mensen leren kennen, veel kennis opgedaan en veel leuke samenwerkingen gedaan, maar het leukste is dat ik dit met jou ga vieren, want zonder jouw interesse in de onderwerpen was Mom on Top er niet!

Het begin van Mom on Top

Het begon allemaal via Instagram. Daar plaatste ik mijn ervaringen met sport en voornamelijk de voortgang hiervan in combinatie met het moederschap. Daar werd ik benaderd door Yasemin van The Fitmom.com. Ze vond mijn feed zo leuk en de teksten erbij zo inspirerend dat ze me vroeg of ik voor haar website wilde bloggen. Dit heb ik denk ik een half jaar gedaan.

Ik vond het zo leuk om mijn ervaringen met sport en het moederschap te delen en andere mama’s hiermee te motiveren! Alleen Yasemin kreeg minder tijd om aan haar website te werken, logisch ook als mama van twee, dus ik besloot om een tijdje te gaan bloggen voor Cassandra van Momambition. Dat heb ik overigens niet heel lang gedaan, want ik kreeg heel erg de drang om mijn eigen website te beginnen en dat heb ik gedaan! Mom on Top ontstond. Mijn eerste blog ging over de Kalenji Runlight, die overigens erg goed past bij de tijd van het jaar, dus lees hem gerust! Nog steeds ben ik erg aan het nadenken en zoeken naar de onderwerpen die ik wel en niet vind passen bij Mom on Top, maar er gaat het komende jaar veel veranderen en ik ga me ook meer focussen op kinderen naast sport en gezondheid.

De moeder die alles onder controle heeft

Zo voel ik mij eigenlijk wel sinds het afgelopen jaar: Mom on Top. Er zijn heel veel tijden geweest waarin ik met mezelf heb gestruggeld als moeder. De juiste balans vinden tussen werk, gezin, hobby, sport en vriendinnen vond ik vaak lastig. Ik heb dit nu wel gevonden en dat geeft me rust. Daarom wil ik zoveel mogelijk tips en tricks delen via deze weg, zodat jij als moeder er ook veel aan hebt.

Het leuke vind ik trouwens ook, dat ik af en toe hoor dat sommige mannen mijn blogs ook lezen. Juist omdat veel onderwerpen sport en gezondheid gerelateerd zijn (en soms niet specifiek op moeders gericht zijn) en zij hier ook wat aan hebben. Of vrouwen die (nog) geen moeder zijn. Dat geeft mij veel voldoening. Ik hoop dat jij als lezer echt wat kunt halen uit de onderwerpen en dat het je motiveert om je leven leuk(er) en gezonder te maken.

Het afgelopen jaar

Natuurlijk geef ik ook even een top 5 van de meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar, die het zeker dubbel en dwars waard zijn om gelezen te worden;

 1. Op één staat mijn artikel over Sojamelk en waarom je hiermee moet stoppen.
 2. Ik leerde bijna schaatsen van Sven Kramer
 3. Waarom je moet uitkijken voor zuigflescariës
 4. Waar en hoe vind je de juiste zwangerschapssportkleding
 5. Plogging, de hype van 2018!

Een week lang feest

Omdat ik het met jou wil gaan vieren, heb ik besloten om één week lang elke dag een giveaway te organiseren! Vandaag is dus de eerste dag dat je mee kunt doen en vandaag geef ik in samenwerking met Victory Sportswear een legging weg. Je hebt vast al vaak dit merk voorbij zien komen, want ik ben ambassadeur van Victory Sportswear en fan van deze heerlijke leggings! Victory is echt een heel fijn merk. De leggings blijven lekker zitten, zijn met een hoge taille en lekker warm voor deze tijd van het jaar. Je kunt voor deze winactie kiezen uit de kleuren Dark Grey, Burgundy, Black, Azure Blue, Silver Grey en Army Green. Kun je niet wachten? Met code kimberley10 krijg je alvast 10% korting op de collectie van Victory Sportswear!

Wat je doen om te winnen?

 1. Volg Mom on Top op Instagram en tag je sportbuddy onder de post
 2. Volg Victory Sportswear op Instagram

GEEN INSTAGRAM?

 1. Volg Mom on Top op Facebook
 2. Tag je sportbuddy onder de Facebookpost

Thats all! Succes en kom morgen weer terug voor een nieuwe winactie!

Op de foto draag ik de Victory Seamless Leggings Burgundy

| De winactie loopt van 01 november tot en met 15 november. Op 16 november nemen wij contact op met de winnaar

Mom on Top

Kimberley

Owner Mom on Top | Mom of three | Health | Momlife | Fitness | Beauty

«

»

7 COMMENTS

 • Marieke

  Gefeliciteerd met je jubileum!! Ik dacht dat je blog al veel langer bestond 🙂
  Marieke onlangs geplaatst…Bye bye October – Mariekes Monthly #10My Profile

 • Marian B

  Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van Mom on Top! Zo’ n legging lijkt me erg fijn maar helaas heb ik geen IG, volg je op een andere manier.

  • Kimberley
   AUTHOR

   Ik heb de regels aangepast 🙂 Succes 😀

 • Silkeblogs

  Gefeliciteerd met de verjaardag! Je bent supergoed bezig, je blog is echt héél leuk!

 • Petra

  Gefeliciteerd met je jubileum! Ik volg je al een tijdje en vind het erg leuk en nuttig leesvoer 😁 ik heb echt een fijne hardlooplegging nodig dus waag graag een gokje voor deze give away!!

 • Liesbeth

  Leuk! Ik doe mee op facebook!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.